klaudiaanita
Fanka BB :)
Mnie raz bolą lub nie bolą wcaleDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze były Ach zwariuje zaraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie raz bolą lub nie bolą wcaleDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze były Ach zwariuje zaraz
Nie mam już od dawna zadnych objawow ciazowych procz bolu podbrzusza ,przestałam w ogole o tym myslec najwidoczniej tak ma bycDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze były Ach zwariuje zaraz
No ja od dzisiaj czuje się... Jakbym w ciąży nie byłaNie mam już od dawna zadnych objawow ciazowych procz bolu podbrzusza ,przestałam w ogole o tym myslec najwidoczniej tak ma byc
U mnie zero bólu czy nawet obrzmienia piersi.Dziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze były Ach zwariuje zaraz
To trzeba się cieszyć dobrym samopoczuciem No w końcu ile to można kiepsko się czuć?! Buziaki i nic już sobie nie wkręcajNo ja od dzisiaj czuje się... Jakbym w ciąży nie była
Już wkręciłam za późnoTo trzeba się cieszyć dobrym samopoczuciem No w końcu ile to można kiepsko się czuć?! Buziaki i nic już sobie nie wkręcaj
Mam, tak mnie bolą, że szok. Nie mogę się nawet podrapać normalnieDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze były Ach zwariuje zaraz
A w jakim mieście chodzisz?
Ja na pierwsza wizytę też poszłam prywatnie bo w enel med jak zadzwoniłam poinformować, że jestem w ciąży to zaprosili mnie do oddziału za miesiąc [emoji3166] a ze chciałam potwierdzić ciąże wcześniej to poszłam prywatnie.
Co do gin prowadzącej moją ciąże, to miałam wizytę wczoraj i u niej terminy oczekiwania na wizytę są 2-3 miesiące bo jest najbardziej oblegana, ale jak wczoraj poszłam umówić się na kolejna wizytę i poinformowałam, że to moja lekarz prowadząca to nagle znalazł się termin na początek października [emoji2957]
Także ogólnie nie mam problemu żeby zapisać się na jakiekolwiek wizyty/badania/usg.
Ja jestem zadowolona