Izaar
Zaciekawiona BB
Brałam przez tydzień antybiotyk dopochwowo bo miałam infekcje i potem było ok a właśnie od nocy znowu pieczenie :/Piecze?? Może masz jakąś bakterie.. Trzeba to sprawdzić u gin..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam przez tydzień antybiotyk dopochwowo bo miałam infekcje i potem było ok a właśnie od nocy znowu pieczenie :/Piecze?? Może masz jakąś bakterie.. Trzeba to sprawdzić u gin..
Ja mam z tym problem od zawsze... Przed ciąża i teraz też...Czy wam też tak strasznie wypadają włosy? Nie wiem czy to przez Duphaston, który biorę czy po prostu taki etap w ciąży.
Mi wlasnie przestały wypadać cud jakisCzy wam też tak strasznie wypadają włosy? Nie wiem czy to przez Duphaston, który biorę czy po prostu taki etap w ciąży.
Pleśniowe sery mozna jesli sa z mleka pasteryzowanego, czyli poddanego temperaturze ! Np. Kefir tak, zsiadłe mleko nie.A ja bym zjadła Valbone,oscypka.Uwielbiam pleśniowe i ......nie mogę Teraz mam akcję na twarozek,pizze,pepsi,pomidorow. Do slodkiego w ogole mnie nie ciągnie.
Tak w ciąży przestaną wyglądać po porodzie będę mega wpadać .Mi wlasnie przestały wypadać cud jakis
Mi wypadaly zawsze,przestaly i teraz znowu leca,tez biore dupka nie wiem czy to ma cos wspolnegoCzy wam też tak strasznie wypadają włosy? Nie wiem czy to przez Duphaston, który biorę czy po prostu taki etap w ciąży.
Też czekam na informacje od Eweliny, obudziłam się o 03:30 i zajrzałam tu czy nic nie napisała. Myślę o Niej wciąż. ❤Mam nadzieję że śpi... I że wstanie to napisze dobre wieści
Serio? Jeny sprawiłaś ze dzień jest piękny. Czyli jak cos jest z pasteryzowanego to zawsze mogęPleśniowe sery mozna jesli sa z mleka pasteryzowanego, czyli poddanego temperaturze ! Np. Kefir tak, zsiadłe mleko nie.