Mialam taka sytuacje, ze w tamtym roku czulam ze cos jest nie tak jak byłam w ciąży, probowalam cieszyć sie na sile, kupic cos cokolwiek zeby poczuc sie jak w ciąży ze jest ok i wogole, i mialam rację skończyło sie strata, teraz mam szaleństwo od poczatku a nawet przed ciaza
ale gdyby na usg cos By wychodzilo nie tak napewno bym przystopowała chociaż chyba to sie czuje, ja sie czuje w tym momencie spokojna serio dziwie sie ale czuje spokoj mimo ze tak bolesna mialam strate
Wiecie co dziewczyny tak sobie wczoraj myslalam przed snem trochę się zestreslwalam jak to by bylo z blizniakami, wiecie mam poukładany świat, w glowie poukladane dla kolejnego dziecka ale jakby mi przyszly bliźniaki to mam stres bo wszystko by mi sie wręcz przewrocilo znow do gory nogami, najbardziej bym sie obawiala, że zabraknie mi czasu dla mojego synka i by czul sie odtrącony, oczywiście to tylko takie glupie mysli dzis mam nadzieję ze dowiem sie cokolwiek
to też tak gdyby były bliźniaki cieszyłabym sie oczywiście ale napewno i bardziej stresowała niż przy jednym