reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Do mnie koleżanka na piwo się wprasza,ale powiedziałam że antybiotyk na ból zęba biorę [emoji6] podziałało [emoji4]O ja też się oszczędzam. Wczoraj trochę zaszalalam bo ogarnęłam z grubsza dom i ciasto nawet upiekłam. Swoją drogą w ciąży wychodzą mi bardzo smaczne [emoji12]. O spagetti na obiad. Ja nic nie ugotowałam, dziecko zjadło rosół u babci. Mąż się pytał czy coś jest na obiad, jak zobaczył że niema nic to powiedział, wczoraj też nic nie było... No przecież ugotowałam wczoraj na dwa dni [emoji12][emoji23][emoji23]

A tak serio mam ostatnio takie spadki energii że nie mam siły na nic. [emoji24]
Ciasto o siostro ja też o 21 wczoraj ciasto drożdżowe ze śliwkami w syropie zrobialm. Bo tak mnie naszło na ciasto 😃!
Generalnie trzeba sobie dogadzać, ale nie szaleć z robotą 😉.

Dziewczyny mega Wam zazdroszczę formy!! Ja odkąd jestem VW ciąży kondycję mam ZEROWĄ nawet najkrótszy spacer mnie męczy a wchodząc do domu na 4 piętro za każdym razem umieram v[emoji24][emoji24]

reklama
Ciasto o siostro ja też o 21 wczoraj ciasto drożdżowe ze śliwkami w syropie zrobialm. Bo tak mnie naszło na ciasto [emoji2]!
Generalnie trzeba sobie dogadzać, ale nie szaleć z robotą [emoji6].
U mnie była szarlotka. Ale się jabłek natarlam! To tak bardziej dla męża zrobiłam w ramach rekompensaty za brak obiadu [emoji23]. Mnie do słodkiego na razie nie ciagnie

Do góry