Ewelina @
Fanka BB :)
ja to w ost ciąży w 8 tyg to miałam tylko 37 tys i to według lekarza było źle ale nie wiem jak u niej ....A który to tydzień ze 43 tys to mało,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to w ost ciąży w 8 tyg to miałam tylko 37 tys i to według lekarza było źle ale nie wiem jak u niej ....A który to tydzień ze 43 tys to mało,
A to lekarz ci kazał tak często robić betę?
Ciasto o siostro ja też o 21 wczoraj ciasto drożdżowe ze śliwkami w syropie zrobialm. Bo tak mnie naszło na ciasto !Do mnie koleżanka na piwo się wprasza,ale powiedziałam że antybiotyk na ból zęba biorę [emoji6] podziałało [emoji4]O ja też się oszczędzam. Wczoraj trochę zaszalalam bo ogarnęłam z grubsza dom i ciasto nawet upiekłam. Swoją drogą w ciąży wychodzą mi bardzo smaczne [emoji12]. O spagetti na obiad. Ja nic nie ugotowałam, dziecko zjadło rosół u babci. Mąż się pytał czy coś jest na obiad, jak zobaczył że niema nic to powiedział, wczoraj też nic nie było... No przecież ugotowałam wczoraj na dwa dni [emoji12][emoji23][emoji23]
A tak serio mam ostatnio takie spadki energii że nie mam siły na nic. [emoji24]
Ja dziś z synkiem prawie 7km po prawie tygodniowym siedzeniu w domu przez upały! Wkoncu się dotlenilam ale codziennie ok 5 robię plus ćwiczeniaJa też rezygnuję z takich długich eskapad, aczkolwiek jak długie spacery robicie?
Ja mam 36 tys w 6t i wczoraj lekarka powiedziała, że bardzo dobra.ja to w ost ciąży w 8 tyg to miałam tylko 37 tys i to według lekarza było źle ale nie wiem jak u niej ....
Ojej a mnie od wszystkiego odrzuca, leżę oglądam że swoim mecz, chipsy czekoladka a ja tylko coś skubne jak nie jaCiasto o siostro ja też o 21 wczoraj ciasto drożdżowe ze śliwkami w syropie zrobialm. Bo tak mnie naszło na ciasto !
Generalnie trzeba sobie dogadzać, ale nie szaleć z robotą .
Beta wysoka ale puste jajo plodowe, nie ma zarodka, ktory pownienien byc przy becie ok 6tys.A który to tydzień ze 43 tys to mało,
Ja normalnie nie mialam chęci na nic wielkich ale dzis zjadlam zaraz po obiedzie opakowanie lodów Ben and Jerry.. takie wyrzuty sumienia mam bo już mam brzuch pełen jak na święta hahaOjej a mnie od wszystkiego odrzuca, leżę oglądam że swoim mecz, chipsy czekoladka a ja tylko coś skubne jak nie ja
U mnie była szarlotka. Ale się jabłek natarlam! To tak bardziej dla męża zrobiłam w ramach rekompensaty za brak obiadu [emoji23]. Mnie do słodkiego na razie nie ciagnieCiasto o siostro ja też o 21 wczoraj ciasto drożdżowe ze śliwkami w syropie zrobialm. Bo tak mnie naszło na ciasto [emoji2]!
Generalnie trzeba sobie dogadzać, ale nie szaleć z robotą [emoji6].