Loli05
Fanka BB :)
Boze ile ty km chodzisz???taxi prosze sobie brac.Uwaga idzie opierThat proszę sie polenic, mówi to pedantka!
Jasne, że MUSI byc po mojemu, ale odpuszczam serio! Jutro na obiad spaghetti! Odkurzalam tydzień temu, starczy! Wczoraj 2 prania były. Robota skończona.
We wtorek wyjątkowo bylam w biurze, po pracy lekarz, poszlam na pieszo, by nie korzyść z komunikacji miejskiej 3km, potem usg, wróciłam do domu polecialam do apteki i biedy i byla 21, a ja ledwo na nogach sie trzymałam. Za dużo na raz!
Wczoraj mialam wolne i co...lekarz, biedra, 4km z buta i zdjęcie u kosmetyczki akrylu. Dzis len nad lenie! Praca zdalna + badania krwi i nic nie zrobiłam oprócz obrania 2 (słownie dwóch) ziemniaków. Za dużo na 1 dzień sobie nadaje. Jak mam coś dalej i na szybko biorę taxi, bo mąż w pracy.
Dzieciakowi należy się relaks. Cały weekend NIC NIE ROBIĘ OPRÓCZ ODPOCZYNKU!
Ja to nic nie robie,bo z pracy wciaz rzad uk placi bym siedziala na wolnym,i dzis dostalam ze mam dalej siedziec do konca sierpnia a pozniej zobaczymy.nie powiem bardzo mi to na reke,raz bo ciaza dwa bo syn ma wakacje.Maz juz na mnie patrzec nie moze jak przychodzi a ja jak on to mowi "kolami do gory leze" od kwietnia haha.Jakbym zaszla w kwietniu to juz bym byla w 5 miesiacu i moze wogole odrazu na maciezynski poszla
W poprzedniej poronionej chodzilam do pracy,dzwigalam troche mialam kontakt z chemia,nie wiem czy to mialo wplyw ale teraz siedze w domu i zobaczymy