reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wtedy właśnie nie bolało mnie nic. Tylko piersi nabrzmiale. Dopiero jak pojawiło się plamienie to zaczely się skurcze macicy i ból kręgosłupa. I dzień przed planieniem przestaly mnie boleć piersi.

Jak ja się teraz przestraszyłam :(
Wieczorem i całą noc miałam okropne, niesamowite skurcze. Koło południa przestało mnie boleć wszystko, do tego biust przestał być nabrzmiały :( Mój mąż powiedział,że przesadzam,ale wydaje mi się,że coś jest nie tak. Całe południe wczorajsze i noc zwijałam się z bólu, a teraz nic, mam mnóstwo sił... Mam nadzieję,ze to nie jest cisza przed burzą :(
Trochę dla mnie dziwne,że tak z minuty na minutę przestał mi puchnąć biust? Dałabym sobie rękę uciąć,że miałam wczoraj inne piersi, niż dziś, inne brodawki. Teraz się będę zastanawiać,czy coś się nie dzieje:/

Wieczorem i całą noc miałam okropne, niesamowite skurcze. Koło południa przestało mnie boleć wszystko, do tego biust przestał być nabrzmiały :( Mój mąż powiedział,że przesadzam,ale wydaje mi się,że coś jest nie tak. Całe południe wczorajsze i noc zwijałam się z bólu, a teraz nic, mam mnóstwo sił... Mam nadzieję,ze to nie jest cisza przed burzą :(
Trochę dla mnie dziwne,że tak z minuty na minutę przestał mi puchnąć biust? Dałabym sobie rękę uciąć,że miałam wczoraj inne piersi, niż dziś, inne brodawki. Teraz się będę zastanawiać,czy coś się nie dzieje:/
Pamiętaj że kobieca intuicja nie zawodzi mnie nie zawiodła w kwietniu... Niestety 😔. Mam nadzieję że u ciebie będzie wszystko ok.. A który to tydz ciazy

Pamiętaj że kobieca intuicja nie zawodzi mnie nie zawiodła w kwietniu... Niestety 😔. Mam nadzieję że u ciebie będzie wszystko ok.. A który to tydz ciazy
Nie wiem, lekarz mnie nie zbadał,ale wg aplikacji 5+2 :(

Mąż mówi,że przesadzam,ale dla mnie to dziwne,że piersi przestały być obrzmiałe :( W ogóle mnie nie bolą :(

Z obliczeń wynika, że 5+2, może to moje wariactwo..
Ale to pierwsza ciąża wyczekana po kilku miesiącach i tak, bardzo chciałabym już wiedzieć, czy wszystko w porządku :)
Wcześniej niż w 6tygodniu to w sumie bez sensu isc bo często jeszcze nic ciekawego tam nie ma. Zawsze możesz zrobić se bete i przyrost po 48h😉

a to tak w temacie widocznego już brzuszka, jutro zaczynam 7tc, a taki brzuch z synem miałam w 14tc...:p xD

Załączniki

• 15971603984033014430896598595949.jpg
    15971603984033014430896598595949.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Z takimi dolegliwościami jak skurcze to się jedzie na IP, bo skurcze rzadko kiedy nie zwiastują problemu...u mnie 2 skurcze skończyły się poronieniem samoistnym i też z dnia na dzień minęły mi po nich objawy...mam nadzieję, że u Ciebie to jednak nic takiego, ale musisz to sprawdzić, w takich sytuacjach się nie czeka!

Do góry