klaudiaanita
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Ostatnia @ u mnie 2 lipca
Zrobilam dzisiaj betę i wynik 1770❤
Ostatnia @ u mnie 2 lipca
Zrobilam dzisiaj betę i wynik 1770❤
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jeśli poinformujesz przed skończonym 12 tc i kończy Ci się wtedy umowaAle nie może Ci dać wypowiedzenia jak jesteś w ciąży
Ja praktycznie nie mam żadnych objawów co prawda nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża, ale tak serio to przez to praktycznie zapominam że jestem wDziwczyny tak sie zastanawiam.. czy to normalne ze moj jedyny objaw ciazy jaki mam... a mianowicie tylko mdlosci... to dobrze?
W mojej pierwszej ciazy ktora poronilam mialam tego mnustwo.. bol piersi, lekkie skurcze brzycha, zmeczenie, siusiu.. i zero mdlosci.
Teraz mam tylko mdlosci.
Tak, ale ona pisze, że jej się kończyć będzie na macierzyńskimMoże jeśli poinformujesz przed skończonym 12 tc i kończy Ci się wtedy umowa
To tak jak ja[emoji6]Ja praktycznie nie mam żadnych objawów [emoji2957] co prawda nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża, ale tak serio to przez to praktycznie zapominam że jestem w [emoji1767][emoji2370]
Może jestem trochę bardziej senna i piersi są wrażliwe ale poza tym to nic [emoji2370]
Ja przestałam mierzyć dwa dni temu, miałam na poziomie 36.6-36.8Dziewczyny, a jaka macie ogólnie temp ciała?
U mnie to samo. Czasami zastanawiam się czy rzeczywiście jestem w ciąży. Ale testy ciazowe wychodzą takie, że kreska pojawia się już jak pasek robi się powoli mokry, no i jest ciemniejsza niż testowa.Ja praktycznie nie mam żadnych objawów [emoji2957] co prawda nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża, ale tak serio to przez to praktycznie zapominam że jestem w [emoji1767][emoji2370]
Może jestem trochę bardziej senna i piersi są wrażliwe ale poza tym to nic [emoji2370]
Dobre pytanie. W pierwszej ciąży która również poroniłam strasznie mnie bolały cycki i byłam senna. Powoli zbliżam się do testowania, a objawów brak i zaczynam myśleć, że chyba będzie dupa zbita :/ czy że jednak może ta druga ciaza będzie "bezobjawowa"Dziwczyny tak sie zastanawiam.. czy to normalne ze moj jedyny objaw ciazy jaki mam... a mianowicie tylko mdlosci... to dobrze?
W mojej pierwszej ciazy ktora poronilam mialam tego mnustwo.. bol piersi, lekkie skurcze brzycha, zmeczenie, siusiu.. i zero mdlosci.
Teraz mam tylko mdlosci.