reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

U mnie niestety 2 miesiąc z bielą w tle...chciałam szybko szybko A tu chyba dłuższa sprawa się zapowiada. A brała może któraś z Was Ovarin? Dostałam od koleżanki i zaczęłam brać po jej opinii że dobrze działa ale JAK później poczytałam opinie w necie pisały kobiety że im miesiączki poblokowal.
Ja wcześniej brałam inofem. Wydaje mi się że dzięki niemu w lutym się udało. Po poronieniu już nie brałam, ale udało się bez wspomagaczy. A który cykl się starasz?

reklama
A wiecie co ja wam powiem, że mimo tych mocnych kresek na teście, jakoś się boję że ta.@przyjdzie jutro, od wczoraj mnie boli głowa migrenowo jak zawsze przed @ plus bóle podbrzusza jakby miało chlusnac:(

Ja wcześniej brałam inofem. Wydaje mi się że dzięki niemu w lutym się udało. Po poronieniu już nie brałam, ale udało się bez wspomagaczy. A który cykl się starasz?

Ja staram się 2 cykl tak na poważnie. Ogólnie od 3 lat po 1 dziecku mierze temperaturę był to sposób na nie zajście, a teraz chciałabym 2 i jakoś widzę że nie będzie jak za 1 razem ze od razu zaskoczylo. W poprzednim cyklu może za wcześnie odpuscilam z przytulaniem bo mnie brzuch bolał Pienin coś też nie poszło ale myślałam że już po bo tak mnie mój komputerek zmylil A jak się cofnelam później do pomiarów to nagle pokazało że owu była w innym terminie tak wyszło z temperatur. W tym miesiącu Przytulanki praktycznie co dzień, nawet u gina byłam żeby zobaczyć czy wszytsko ok i skierowanie na badania dostałam po @ mam zrobić. Myślałam że już nie zdążę ich wykorzystać bo zaskoczy. Ale chyba jednak nie. Jak byłam u gina 17.07 to był 12 dc i pęcherzyki miał 18mm więc na dniach możliwa była owu, mój komputerek pokazał mi najpierw że sobota 18.07 A w poniedziałek się zmieniło że jednak była 19.07. Bole miałam fakt w sobotę ale tu nigdy nie wiadomo. Przytulanki były i sobota i niedziela. Generalnie nic z tego nie wyszło. Piersi bolały mnie juz od niedzieli aż do wczoraj. Tak że moje obserwacje mogą iść do smietnika myślałam że znam swoje ciało po tylu latach ale jednak nie. Cykl mi sie zmniejszył ostatnio do max 26 dni ale generalnie kiedys to bylo 28.

Hej! Zdjevia nie mogę załączyć bo za duze. Dzisiaj rano zrobilam test i dwie kredki. To moja druga ciaza, mam 2 latke, nadal w szoku jestem, troche sie boje. Wychodzi mi 5. t.c. i umowilam sie 14.08 do lekarza. Zanim serca nie zobaczyla lekarka w 8 tyg to bie zakladala karty ciazy

Hej! Zdjevia nie mogę załączyć bo za duze. Dzisiaj rano zrobilam test i dwie kredki. To moja druga ciaza, mam 2 latke, nadal w szoku jestem, troche sie boje. Wychodzi mi 5. t.c. i umowilam sie 14.08 do lekarza. Zanim serca nie zobaczyla lekarka w 8 tyg to bie zakladala karty ciazy
Super gratuluję ja też mam małego synka w październiku będzie miał dwa latka, więc podobnie zbędzie dobrze,trzymaj się

Zrobiłam dziś znów test..
trochę mnie martwi ten wczesny tydzień na cyfrowym jak na ostatnia @ 1.07...

No ale może owu się przesunęła
Zbliżenie było 17.07 i 26.07
Wiec może bobo wyszło dopiero tego 26.07...

Beta wczoraj 40, kolejna jutro 😳😳😳😳😳

Załączniki

• F39E80C8-C670-40EB-80A8-9B47431EDB87.jpeg
    F39E80C8-C670-40EB-80A8-9B47431EDB87.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 105
  • 1ED00697-C2FC-4EE7-B6BF-DF969E3E7B7F.jpeg
    1ED00697-C2FC-4EE7-B6BF-DF969E3E7B7F.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 99
Zrobiłam dziś znów test..
trochę mnie martwi ten wczesny tydzień na cyfrowym jak na ostatnia @ 1.07...

No ale może owu się przesunęła
Zbliżenie było 17.07 i 26.07
Wiec może bobo wyszło dopiero tego 26.07...

Beta wczoraj 40, kolejna jutro 😳😳😳😳😳

No piękne kreseczki!!! Gratulacje!!! 🤩
Jak samopoczucie? Jakieś objawy ciążowe? :)

reklama
Ja sie niestety zegnam..Dzisiaj rano jak w zegarku przyszla miesiaczka.
Rozczarowanie i smutek wielki, ale dzialamy dalej. Oby do 3 razy sztuka ;) Powodzenia Wam wszystkim zycze! A z niektorymi widzimy sie pewnie w ,,majowych mamach'' :D

Do góry