reklama
K
Katijah
Gość
Gratuluję, piękne mocne krechyHej kochane! Dziś 33 dc, 1 dzień przed @. Test z czułością 25 mlU ❤ ❤ Według aplikacji termin wychodzi 31-03-2020/ 01-04-2020 więc pozwole sobie u was przycupnąć! ❤
K
Katijah
Gość
Ja coś tu widzęŁadnie ciemnieje u Ciebie.
Mój test sprzed chwili. Liczyłam na bardziej spektakularny wynik. Dzisiaj 24 dc. Sama już nie wiem. Jeśli w czwartek/piątek nie dostanę okresu, to chyba dopiero uznam, że to ciąża . Co myślicie? Zobacz załącznik 1151416Zobacz załącznik 1151417
Nutka9
Zaangażowana w BB
Tulcia ładne kreski, liczyłam dzisiaj na takie, a zobaczyłam bladziocha. Ale jestem dopiero w 24dc, może jak będę w 33 dc jak Ty to też zobaczę tłuste kreski.
Boli was podbrzusze? Mnie tak jak na okres, w poprzednich ciazach nic mnie nie bolało. Podobno każda ciąża inną, a ja porównuje z poprzednimi i teraz jest jakoś inaczej.
Boli was podbrzusze? Mnie tak jak na okres, w poprzednich ciazach nic mnie nie bolało. Podobno każda ciąża inną, a ja porównuje z poprzednimi i teraz jest jakoś inaczej.
Grabarzenka
Fanka BB :)
Właśnie taki był mój pozytywny teraz już 13tc.Ładnie ciemnieje u Ciebie.
Mój test sprzed chwili. Liczyłam na bardziej spektakularny wynik. Dzisiaj 24 dc. Sama już nie wiem. Jeśli w czwartek/piątek nie dostanę okresu, to chyba dopiero uznam, że to ciąża . Co myślicie? Zobacz załącznik 1151416Zobacz załącznik 1151417
Moim zdaniem nie ma się co zastanawiać. Jak jest cień to jest ciąża po cichu gratuluję!
Chce_byc_mama_wielu
Dziewczyny gratuluję Wam. Ja ostatni okres miałam 8 maja, nadal nie było drugiego po porodzie marcowym. Miałam cichą nadzieje, ze zalapie się jakimś cudem do marcowych mam, ale nawet ba kwietniowe nie mam co liczyć. Robiłam test 3 dni temu, biało. Nie wiem kiedy i czy w ogóle nastąpi owulacja czy okres dopiero zacznie się za kilka miesięcy. Ale mam jedną prośbę do Was albo pytanie. Mierzylyscie temperaturę? Czy jak jest poniżej 37 stopni to w ogóle warto jeszcse robić test? U mnie z rana temp ledwo powyżej 36 stopni. W poprzedniej ciazy jakos w 7 tyg miałam 37.1. Tylko nie wiem czy ta temp powinna byc już od zapłodnienia taka podwyższona? Piszę do Was bo na koniec lipca tak bym chciała te kreski zobaczyć❤
Chce_byc_mama_wielu
Gratulacje! Mój taki sam bladzioch ma już 5 miesięcyTulcia ładne kreski, liczyłam dzisiaj na takie, a zobaczyłam bladziocha. Ale jestem dopiero w 24dc, może jak będę w 33 dc jak Ty to też zobaczę tłuste kreski.
Boli was podbrzusze? Mnie tak jak na okres, w poprzednich ciazach nic mnie nie bolało. Podobno każda ciąża inną, a ja porównuje z poprzednimi i teraz jest jakoś inaczej. Zobacz załącznik 1151441
magnolia1505
Gratulacje , :-) jesteśmy na tym samym etapie ciąży. Mam taki sam termin. Kiedy wybierasz się do lekarza?Hej kochane! Dziś 33 dc, 1 dzień przed @. Test z czułością 25 mlU [emoji173] [emoji173] Według aplikacji termin wychodzi 31-03-2020/ 01-04-2020 więc pozwole sobie u was przycupnąć! [emoji173]
Spokojnie, 24dc to bardzo wcześnie. Fajnie że w ogóle coś wyszło :-) trzymam kciuki. Może na betę byś poszła? Rozwiałoby Twoje wątpliwości.Tulcia ładne kreski, liczyłam dzisiaj na takie, a zobaczyłam bladziocha. Ale jestem dopiero w 24dc, może jak będę w 33 dc jak Ty to też zobaczę tłuste kreski.
Boli was podbrzusze? Mnie tak jak na okres, w poprzednich ciazach nic mnie nie bolało. Podobno każda ciąża inną, a ja porównuje z poprzednimi i teraz jest jakoś inaczej. Zobacz załącznik 1151441
Moja druga córka jest z takiej kreski, która była widoczna jak się światło od drugiej strony zapaliło ;-) test robiony 3 dni przed okresem.
Jak się czujecie? Ja czasami jeszcze nie wierzę. Tak bardzo chciałam tego trzeciego dziecka, a teraz trochę do mnie nie dociera.
reklama
Ipekakuana
Z ogromną nadzieją też tu przycupne. Poronilam w maju, teraz 1 cykl po poronieniu kiedy mogliśmy się starać.
W sumie na zalecenie lekarza przyjmowałam Luteine, testowalam beta, zeby wiedziec czy odstawiać Luteine, a tu 26 dc beta-hcg 13.7, a 28 dc 39.
Mocno trzymam kciuki, ale wiem, że czar może prysnac. Jakoś trudno uwierzyć i się cieszyć po wydarzeniach z maja. Głowa strasznie swieruje ile złych rzeczy może być.
W piątek wizyta u gin. Za pewne nic nie będzie widać, a cierpliwość nie moja mocna strona.
Mam nadzieje, że się w tej grupie utrzymamy do kwietnia
W sumie na zalecenie lekarza przyjmowałam Luteine, testowalam beta, zeby wiedziec czy odstawiać Luteine, a tu 26 dc beta-hcg 13.7, a 28 dc 39.
Mocno trzymam kciuki, ale wiem, że czar może prysnac. Jakoś trudno uwierzyć i się cieszyć po wydarzeniach z maja. Głowa strasznie swieruje ile złych rzeczy może być.
W piątek wizyta u gin. Za pewne nic nie będzie widać, a cierpliwość nie moja mocna strona.
Mam nadzieje, że się w tej grupie utrzymamy do kwietnia