reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nutka jak tam? :-) ja robiłam drugi test, innej firmy. Kreska jest, ale ciężko powiedzieć czy ciemniejsza od wczorajszej. Kupilam od razu dwa opakowania (razem 4 testy), będę testować codziennie i wtedy będę miała jakieś porównanie.
Dzisiejsza noc była okropna. Nie mogłam zasnąć, budziłam się w nocy, zupełnie jak nie ja. Zazwyczaj wystarczy, że przyłożę głowę do poduszki i odlatuje. Mąż i dziecko też mieli problemy. Może pełnia była?
Moja kreska na teście nie ciemniała przez tydzień. Po tygodniu wyszła odrobinę ciemniejsza. Nie wiem, taki mocz chyba 😊 zamiast stresować się testami zróbcie betę i będzie wszystko jasne 👌
Po cichu gratuluję 🥰

reklama
Dzieki, ale nie mam opcji iść na betę, nie mieszkam w pl :-)

Pierwszy wczorajszy, dolny z dzisiaj
20200718_071522.jpeg

Został mi ostatni test, więc stwierdziłam, że poczekam jeszcze kilka dni. Wolę mieć pewny wynik niż się domyślać.
Jeśli chodzi o betę to nie lubię tego badania. Widok igły i krwi jest dla mnie ciężkim przeżyciem [emoji1] cykle mam krótkie 24/26 dni, dzisiaj mam 21, więc nie muszę długo czekać na ewentualną @. Kilka dni i będzie wszystko jasne.

Magnolia u Ciebie wszystko jasne, kreski ewidentnie wskazują ciążę [emoji123]

Ostatnia edycja:
Został mi ostatni test, więc stwierdziłam, że poczekam jeszcze kilka dni. Wolę mieć pewny wynik niż się domyślać.
Jeśli chodzi o betę to nie lubię tego badania. Widok igły i krwi jest dla mnie ciężkim przeżyciem [emoji1] cykle mam krótkie 24/26 dni, dzisiaj mam 21, więc nie muszę długo czekać na ewentualną @. Kilka dni i będzie wszystko jasne.

No to w ciazy będziesz musiała się zmagać z tą igłą dosyć często 😅🙈
Betę i tak często ginekolog zaleca robić na początku więc chyba nie unikniesz.. chyba że na wizytę pójdziesz dopiero koło 7/8tc

W sumie twój test podobny do mojego :-) daj znać jak już zatestujesz.

Kobitki powoli się tutaj melduję... fakt test wczoraj „10” wyszedł bardzo wyraźny a dzisiaj 20 baaardzo słaba... ale do okresu jeszcze 3 dni. Ciagle śpię i mam wilczy apetyt a jestem na codzień niejadkiem. Oby wszystko było ok i beta rosła 🥰

Kobitki powoli się tutaj melduję... fakt test wczoraj „10” wyszedł bardzo wyraźny a dzisiaj 20 baaardzo słaba... ale do okresu jeszcze 3 dni. Ciagle śpię i mam wilczy apetyt a jestem na codzień niejadkiem. Oby wszystko było ok i beta rosła [emoji3059]
Super! Trzymam kciuki za pozytywny rozwój :-) to Twoje pierwsze dziecko?

Super! Trzymam kciuki za pozytywny rozwój :-) to Twoje pierwsze dziecko?
dziękuje :) Tak pierwsze dlatego jestem trochę zagubiona co w pierwszej kolejności robić :) wizytę u lekarza mam dopiero w czwartek, biorę folik ale zastanawiam się czy zastąpić go prenatanolem uno bo mam zajady w kącikach ust.. ale z drugiej strony folik to lek a nie suplement diety

Kobitki powoli się tutaj melduję... fakt test wczoraj „10” wyszedł bardzo wyraźny a dzisiaj 20 baaardzo słaba... ale do okresu jeszcze 3 dni. Ciagle śpię i mam wilczy apetyt a jestem na codzień niejadkiem. Oby wszystko było ok i beta rosła 🥰
No to kciuki trzymamy

reklama
Nie pomogę w tym co się robi najpierw, bo ja mimo, że jestem juz w 3 ciąży, to żadnej nie miałam w Polsce :-)
dziękuje :) Tak pierwsze dlatego jestem trochę zagubiona co w pierwszej kolejności robić :) wizytę u lekarza mam dopiero w czwartek, biorę folik ale zastanawiam się czy zastąpić go prenatanolem uno bo mam zajady w kącikach ust.. ale z drugiej strony folik to lek a nie suplement diety

Do góry