reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
No niby coś tam jest, ale nie chce mi się wierzyć żeby 7 dni po owulacji i do tego późnym popołudniem wyszła kreska świadczącą o ciąży. Może po prostu wadliwy test, chociaż czuje się inaczej, ale wiadomo jak się chce byc w ciazy to się doszukuję objawów.
Postaram się poczekać do niedzieli, a jak nie wytrzymam to chociaż do soboty rano.
W marcu miałam ciążę biochemiczna, dlatego też podchodzę ostrożnie do tematu. Igraszki były 8,9,10 dc więc szansa jest duża [emoji7]
Daj znać jak zrobisz :-)

Dziewczyny jestem kwietniówką 2020 [emoji173] Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę samych różowych bobasków [emoji1768]
Dziękujemy :-) zdrówka dla maluszka :-)

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję że też będę kwietniowa 😁 u mnie dopiero 17dc więc za wcześnie na test ,ale w domku mamy 3latka,i co nie co obserwuję swój organizm. To był trochę dziwny cykl, zaczęliśmy się z mężem przytulać od razu po @ i w dniach okoloowulacyjnych,czyli kilka dni temu . Mamy nadzieję że się udało i niebawem zobaczymy dwie kreski , od kilku dni czuję delikatne bóle jak na @ i czuję bardziej mokro, trzymajcie kciuki 🥰

Właśnie też tak czułam mokro. Myślałam że już jestem po owulacji, później miałam sporo śluzu i myślałam że to dlatego że nam się udało. A to chyba się okazuje że owulacja się przesunela. Powiem Wam że przed pierwszą ciąża byłam bardziej świadoma swojego organizmu wszystko jak w zegarku. A po porodzie tak się wszystko pozmienialo się nie ogarniam :)

Jeszcze nie jestem pewna, bo dzisiaj jest 24dc, ok 9dpo, test 25miu. Na wyschniętym teście widać bardziej tę kreskę, na zdjęciu jest jeszcze mokry.
20200717_091617.jpeg

reklama
Do góry