angelka123
i tylko nadzieja......
Dziewczyny jestem kwietniówką 2020 [emoji173] Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę samych różowych bobasków [emoji1768]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak zrobisz :-)No niby coś tam jest, ale nie chce mi się wierzyć żeby 7 dni po owulacji i do tego późnym popołudniem wyszła kreska świadczącą o ciąży. Może po prostu wadliwy test, chociaż czuje się inaczej, ale wiadomo jak się chce byc w ciazy to się doszukuję objawów.
Postaram się poczekać do niedzieli, a jak nie wytrzymam to chociaż do soboty rano.
W marcu miałam ciążę biochemiczna, dlatego też podchodzę ostrożnie do tematu. Igraszki były 8,9,10 dc więc szansa jest duża [emoji7]
Dziękujemy :-) zdrówka dla maluszka :-)Dziewczyny jestem kwietniówką 2020 [emoji173] Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę samych różowych bobasków [emoji1768]
Spiesz się, bo czekam na ciebieTo faktycznie krótki. Poczekaj do planowanej @ i wtedy sprawdź. Trzymam kciuki.
Ja dopiero czekam na @ co prawda spóźnia mi się 2 dzień Ale betę robiłam i jest negatywna. Więc będziemy się starać aby termin wypadł na kwiecień
Jeszcze nie dostałam @. Już czekam i czekam od wtorku i nic. Ale beta też nic nie pokazujeSpiesz się, bo czekam na ciebie
Gratulacje mam nadzieję że u nas za kilka dni też tak będzie widaćTutaj suchy Zobacz załącznik 1149835