daj znać jak po wizycie bo jesteśmy w podobnych terminach i jestem ciekawa czy już było ja pierwszy raz idę w czwartekTak, ja czułam, że jestem w ciąży jeszcze zanim test zrobiłam, a zrobiłam go przed @ i pokazywał mi bladą kreske przez jakieś 3 dni z rzędu...kręciło mi się w głowie, bolało podbrzusze i miałam ten posmak metaliczny i podwyższoną temperaturę...jedyne czego nie czułam to ból piersi i to mnie niepokoiło
reklama
Witajcie dziewczyny
Podczytuje Was już od kilku dni ale nie miałam jeszcze odwagi napisać. Chciałam poczekać do pierwszej wizyty żeby mieć pewność że rzeczywiście znalazłam się w odpowiednim dziale tego forum. Jutro pierwsza wizyta, równo 6 tydzień. Bardzo chciałabym usłyszeć że wszystko okej bo to pierwsza dzidzia
Pozdrawiam
Podczytuje Was już od kilku dni ale nie miałam jeszcze odwagi napisać. Chciałam poczekać do pierwszej wizyty żeby mieć pewność że rzeczywiście znalazłam się w odpowiednim dziale tego forum. Jutro pierwsza wizyta, równo 6 tydzień. Bardzo chciałabym usłyszeć że wszystko okej bo to pierwsza dzidzia
Pozdrawiam
Oleczqa002
Fanka BB :)
Cześć! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! a powiedz w którym jesteś tyg i na kiedy masz termin? Ja też mam jutro pierwsza wizytę ale dopiero jestem w 5+5 tyg, mam nadzieje, ze już lekarz będzie mógł coś stwierdzić czy jest okWitajcie dziewczyny
Pozdrawiam
Jak się czujesz?
M_P_90
To jestem po usg i moja kruszynka ma się super! <3 serduszko pięknie bije, wszystko tak jak powinno być, tylko po bokach pęcherzyka są takie dwa wybrzuszenia i lekarz powiedział, że nie ma pojęcia co to jest, bo pierwszy raz coś takiego widzi xD powiedział, że to nic niepokojącego, ale powiem wam, że jak zobaczyłam na początku 3 kulki w tym pęcherzyku to prawie z fotela zjechałam xD mam przyjść za 2 tygodnie nie wiem teraz, czy zostać z wami, bo z usg wychodzi, że to 5t + 6d i termin porodu na 31.03.2021
Załączniki
Wg internetów dzisiaj równo 6 tydzień. Termin wg kalkulatorów 02.04 czuję się okej. Zdarzają się lekkie zawroty głowy i oczywiście ból piersi. Obecnie zmagam się małym przeziębieniem. Mam nadzieję że to nie wpłynie na źle na dzidzięCześć! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! a powiedz w którym jesteś tyg i na kiedy masz termin? Ja też mam jutro pierwsza wizytę ale dopiero jestem w 5+5 tyg, mam nadzieje, ze już lekarz będzie mógł coś stwierdzić czy jest ok
Jak się czujesz?
Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
Kurcze cały dzień brzuch bolał na okres, ale okresu nie ma, więc nadzieja jeszcze jest. Jutro zrobię z rana test, a jak okres nie przyjdzie to w czwartek beta. Ciekawe co pod ta 6 się kryje [emoji57]
jaguar
O super widok [emoji7]To jestem po usg i moja kruszynka ma się super! B]
M_P_90
Super, super tylko czekamy jeszcze 2 tygodnie co się stanie z tymi wybrzuszeniami, bo nawet lekarz nie wie co to może byćO super widok [emoji7]
Olka2729
Bo beta jest za mała jeszcze żeby coś było widać, ja przy becie 1200 nic na usg nie mialam jeszczeNo jestem już po badaniu...widać jakiś mały pęcherzyk 2,3 mm ale nie był mi w stanie nic powiedzieć na razie..
zachowywać się jak we wczesnej ciąży i czekać.. w piątek zrobic znów BETA a w przyszłym tygodniu ponowne USG. Na jajnikach nic nie ma także pozamaciczna to nie jest ciaza.. albo się rozwinie albo nie.. odpoczywać leżeć
Bety rosły co 48h
40
110
I wczoraj 240
reklama
Olka2729
Pewnie ze jest twoja jest typowo ciążowa bo niby od 5jest ciaza,moja byla 3 a mimo to udalo sie obstawiam ze to była jakaś pomyłka w laboO widzisz mi wyszło dzisiaj 6 beta, więc mówisz jest nadzieja?