Martxx1
Fanka BB :)
Tak, po pracy do 14 muszę się pomęczyć..Cytryna miod czosnek rzadzi! Masz możliwość poleżeć, wyspać się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, po pracy do 14 muszę się pomęczyć..Cytryna miod czosnek rzadzi! Masz możliwość poleżeć, wyspać się?
Zleci, pij chociaż wodę z cytryną i miodem. Po 14 jak możesz w kimono . Ja kibluje do 17, tyle ze zdalnie.Tak, po pracy do 14 muszę się pomęczyć..
Piję herbatkę w imbirem i cytryna, zaraz robię druga ratuje się jak mogęZleci, pij chociaż wodę z cytryną i miodem. Po 14 jak możesz w kimono . Ja kibluje do 17, tyle ze zdalnie.
I miód koniecznie,Piję herbatkę w imbirem i cytryna, zaraz robię druga ratuje się jak mogę
Gbs paciorkowiec, wymaz robi się jakos pod koniec ciazy .a jesli mozna spytac na co macie dodatni wynik?
aaaa ok to jeszcze to mnie czekaGbs paciorkowiec, wymaz robi się jakos pod koniec ciazy .