reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hejo dziewczyny, wstyd się przyznać ale my prawie od dwóch lat, mamy parę godzinek luzu od małego, ale to tylko dlatego że musimy lekarzy ogarnąć 🤣 i dziadki z nim zostali, dobre i to, niedługo mam usg żył bo mam straszne problemy z żylakami, tylko że teraz i tak ciąża to nie przepchaja ich ☹️ale chociaż zobaczą czy nie są zapchane bo mi się koraliki już robią.. Od rana mam bóle podbrzusza.. Jescze byłam na kibelku siku i kichnęłam, chodź wiem że nie można bo czytałam o tym, no cóż.. Miłego dnia dziewczyny 😍✊

Udało mi się umówić do mojego gin na jutro więc będę wiedziała czy leczyć czy nie. Chociaż w sumie i tak 100% pewności mieć nie będę bo zaczęłam prowadzić ciążę u dwóch lekarzy. Zdecydowałam się na babeczke z mega doświadczeniem i wiedzą, która pracuje w szpitalu (co ma dla mnie znaczenie). Pierwszą ciążę prowadziłam u właśnie tego drugiego gina (mega fajny facet, konkretny). I to on mi zrobił ten posiew. Najchętniej wynik skonsultowałabym z tą babeczką ale głupio mi powiedzieć że byłam u innego lekarza i robił mi posiew. Niezręczna sytuacja. Dziękuje za odzew. Czy można tu u Was zostać? 😍

reklama
Do góry