reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Masakra, gdzie wy robicie te prenatalne??[emoji33][emoji33][emoji33] u mnie USG kosztuje 250zł, a test PAPPA 100zł i to jest prywatna klinika, która cały czas ma takie ceny, nawet przez koronawirus nie podnieśli i dodatkowo mogę być z mężem na wizycie, a gdybym nie miała co zrobić z synem to jego też mogę zabrać...
Na zwykłą wizytę nawet bez koronawirusa nie można w Poznaniu wchodzić z partnerem i to nawet prywatnie, jedyny wyjątek to właśnie prenatalne...mozna nagrać filmik na telefonie dla męża i w sumie ja wolę tak, bo jakoś dziwnie bym się czuła siedząc na fotelu rozkraczona, a obok mąż...[emoji849][emoji15]
Prenatalne to juz chyba przez brzuch?

reklama
Masakra, gdzie wy robicie te prenatalne??[emoji33][emoji33][emoji33] u mnie USG kosztuje 250zł, a test PAPPA 100zł i to jest prywatna klinika, która cały czas ma takie ceny, nawet przez koronawirus nie podnieśli i dodatkowo mogę być z mężem na wizycie, a gdybym nie miała co zrobić z synem to jego też mogę zabrać...
Na zwykłą wizytę nawet bez koronawirusa nie można w Poznaniu wchodzić z partnerem i to nawet prywatnie, jedyny wyjątek to właśnie prenatalne...mozna nagrać filmik na telefonie dla męża i w sumie ja wolę tak, bo jakoś dziwnie bym się czuła siedząc na fotelu rozkraczona, a obok mąż...[emoji849][emoji15]
W Białymstoku komplet USG + pappa 400zl w klinice genetycznej [emoji1745] tam gdzie ja chodze do gin 480 zł komplet :/ Ale sam mój ginek mnie skierował do genetyka mówi że leszy sprzęt i lepszy specjalista :)

@Ewelina @

Wszystkiego Naj Naj Naj! [emoji4][emoji847][emoji513][emoji510][emoji511][emoji512][emoji320][emoji322][emoji323][emoji324]
No właśnie widzę jakie ceny kosmiczne s innych miastach są [emoji33][emoji33][emoji33][emoji15]
Ja robię tylko USG, a jak po pani doktor stwierdzi, że warto zrobić ten test to dopłace i też go zrobię, tak samo robiłam w pierwszej ciąży, tam nikt nie zmusza, że test PAPPA musi być w pakiecie
Ja wczoraj pytałam ginka o pappe czy trzeba koniecznie robić to mówił , że on za 100 zł by się nie zastanawiał z USG często jest wszystko dobrze a później biochemia z krwi dopiero zła wychodzi , samo USG daje 80% pewności a z pappa już 90% ma rację i tak wizyty kosztują mnie krocie to 100zl nie będę się zastanawiać czy warto czy nie [emoji1745]

Hej dziewczyny!

Gosiaczek-gratulacje, świetne wieści z rana! No i pozostałe dzisiejsze wizyty, ekstra! Od razu trochę lepiej sie czuje psychicznie przed moja jutrzejsza wizyta😉

Ewelina- wszystkiego najlepszego!😘 chociaż najlepszy prezent to juz masz po wczorajszej wizycie😉

Ja dziś leniwy dzień, byłam tylko na zakupach, 1,5 godziny na nogach i osłabłam trochę. Macica dziś mnie cos uwiera, ale dobrze, niech rosnie😉 mdłości mniejsze niż wczoraj, wiec da sie żyć

Hej dziewczyny!

Gosiaczek-gratulacje, świetne wieści z rana! No i pozostałe dzisiejsze wizyty, ekstra! Od razu trochę lepiej sie czuje psychicznie przed moja jutrzejsza wizyta😉

Ewelina- wszystkiego najlepszego!😘 chociaż najlepszy prezent to juz masz po wczorajszej wizycie😉

Ja dziś leniwy dzień, byłam tylko na zakupach, 1,5 godziny na nogach i osłabłam trochę. Macica dziś mnie cos uwiera, ale dobrze, niech rosnie😉 mdłości mniejsze niż wczoraj, wiec da sie żyć
Dziękuję kochana... Będzie dobrze...., 😊

reklama
Do góry