reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja mialam wzdety ale ostatnio nie moge jesc i popijam kefir i powiem mam ze nie mam wcale brzucha :) za to z synem w ciąży w 10tyg mialam ogromny brzuch no ale teraz jestem dopiero w 7:)

ja 1 raz bylam 6tc+2.teraz będę w 9 tc i uwazam ze warto,wiesz czy wszystko w porzadku z maluchem
Jak macie możliwość to ja bym poszla co 2 tygodnie, przyznam ze miałam killa skierowań z luxmedu i wszystkie skorzyslam, zatem ja jestem za USG co 2-3 tygodnie, a jak coś wzbudza wątpliwości albo powoduje strach, to co tydzień.
ja też mam wizytę w piątek, ale wiem, że wszystko będzie dobrze i tak musimy myśleć 😊😊😊 ja mam o 18:30 więc praktycznie cały dzień jeszcze w pt czekania 🙈😝
U lalla wieczorem, no ale wszystko jest w porządku, więc no stress 😉.
Ja mam w czwatek o 13:00 wizytę a w piątek USG o 10:00 11t a druga wizyte o 11:40.
to ten co ma nazwisko jak miesiac😁
Aaa to wiem.wiem, który 😃
Jak tam wasze brzuszki dziewczęta? 🤔🤔
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę 🙈🙈🙈😱😳😝😂
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc 😳😳😳🙈 a jestem obecnie w 11tc (10+7)
ładny brzuszek i daje zgrana Mama.
Jakby to powiedzieć odstaje🤭🤣, ale nie robię sobie zdjęcia, bo jestem w ciuchach które wymagają tylko do pasa elegancji bo pracuję zdalnie a spodnie są zielone i dresowe🙈

Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę 🙈🙈🙈😱😳😝😂
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc 😳😳😳🙈 a jestem obecnie w 11tc (10+7)
Piękny brzusio🤗 ja
Piękny brzusio 🤗 u mnie wedlug usg 9+6,według OM 10+6 ale chyba będę patrzeć na termin z usg,ej ja mam tak samo aż się boje ile przytyje 🙈🙉 ale ponoć w kolejnych ciążach brzuch wcześniej widać może coś w tym jest

Załączniki

• 20200907_121255.jpg
    20200907_121255.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 115
8+3 dokładnie dziś. Jestem pewna że dzidziuś się nie rozwija. Akurat zmieniłam lekarza na świetną P.doktor której wierze na słowo. A poza tym.... Wiem co widziałam na USG 😔😔😔😔😔😔😔😔
Niestety muszę mieć zabieg i strasznie się go boje 😭
Mam jeszcze bliźniaki. Więc trzymam się jakoś. Więcej starać się nie będziemy. Boję się tylko "tego dnia". Nadal mam objawy niestety... Ech..

Dziewczyny trzymajcie się :* piszcie gdybyście miały jakieś pytania, chciały się wyżalić czy coś. Zabieg nie jest taki straszny, najgorsze jest czekanie na niego. :*

Ja mam teraz kolejne usg dopiero 12+1.. Teraz jestem 8+2........... Zastanawiam się czy nie pójść gdzieś jeszcze prywatnie, bo nie dotrwam do 3.10

Dziewczyny ja robie jutro wyniki morfologie mocz,cukier i cała reszta i się tak boje pobierania krwi 😓jeszcze na czczo nie wiem jak wytrzymam, 😵

reklama
Do góry