reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja mialam wzdety ale ostatnio nie moge jesc i popijam kefir i powiem mam ze nie mam wcale brzucha :) za to z synem w ciąży w 10tyg mialam ogromny brzuch no ale teraz jestem dopiero w 7:)

ja 1 raz bylam 6tc+2.teraz będę w 9 tc i uwazam ze warto,wiesz czy wszystko w porzadku z maluchem
Jak macie możliwość to ja bym poszla co 2 tygodnie, przyznam ze miałam killa skierowań z luxmedu i wszystkie skorzyslam, zatem ja jestem za USG co 2-3 tygodnie, a jak coś wzbudza wątpliwości albo powoduje strach, to co tydzień.
ja też mam wizytę w piątek, ale wiem, że wszystko będzie dobrze i tak musimy myśleć 😊😊😊 ja mam o 18:30 więc praktycznie cały dzień jeszcze w pt czekania 🙈😝
U lalla wieczorem, no ale wszystko jest w porządku, więc no stress 😉.
Ja mam w czwatek o 13:00 wizytę a w piątek USG o 10:00 11t a druga wizyte o 11:40.
to ten co ma nazwisko jak miesiac😁
Aaa to wiem.wiem, który 😃
Jak tam wasze brzuszki dziewczęta? 🤔🤔
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę 🙈🙈🙈😱😳😝😂
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc 😳😳😳🙈 a jestem obecnie w 11tc (10+7)
ładny brzuszek i daje zgrana Mama.
Jakby to powiedzieć odstaje🤭🤣, ale nie robię sobie zdjęcia, bo jestem w ciuchach które wymagają tylko do pasa elegancji bo pracuję zdalnie a spodnie są zielone i dresowe🙈

Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę 🙈🙈🙈😱😳😝😂
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc 😳😳😳🙈 a jestem obecnie w 11tc (10+7)
Piękny brzusio🤗 ja
Piękny brzusio 🤗 u mnie wedlug usg 9+6,według OM 10+6 ale chyba będę patrzeć na termin z usg,ej ja mam tak samo aż się boje ile przytyje 🙈🙉 ale ponoć w kolejnych ciążach brzuch wcześniej widać może coś w tym jest

Załączniki

• 20200907_121255.jpg
    20200907_121255.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 117
8+3 dokładnie dziś. Jestem pewna że dzidziuś się nie rozwija. Akurat zmieniłam lekarza na świetną P.doktor której wierze na słowo. A poza tym.... Wiem co widziałam na USG 😔😔😔😔😔😔😔😔
Niestety muszę mieć zabieg i strasznie się go boje 😭
Mam jeszcze bliźniaki. Więc trzymam się jakoś. Więcej starać się nie będziemy. Boję się tylko "tego dnia". Nadal mam objawy niestety... Ech..

Dziewczyny trzymajcie się :* piszcie gdybyście miały jakieś pytania, chciały się wyżalić czy coś. Zabieg nie jest taki straszny, najgorsze jest czekanie na niego. :*

Ja mam teraz kolejne usg dopiero 12+1.. Teraz jestem 8+2........... Zastanawiam się czy nie pójść gdzieś jeszcze prywatnie, bo nie dotrwam do 3.10

Dziewczyny ja robie jutro wyniki morfologie mocz,cukier i cała reszta i się tak boje pobierania krwi 😓jeszcze na czczo nie wiem jak wytrzymam, 😵

reklama
Do góry