P
pożegnanie
Gość
Dzidzia❤ Cie odjada a macica sie poszerzaja wlasnie nie przytylam....i to jest dziwne ze te spodnie mnie uciskają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzidzia❤ Cie odjada a macica sie poszerzaja wlasnie nie przytylam....i to jest dziwne ze te spodnie mnie uciskają
Jak macie możliwość to ja bym poszla co 2 tygodnie, przyznam ze miałam killa skierowań z luxmedu i wszystkie skorzyslam, zatem ja jestem za USG co 2-3 tygodnie, a jak coś wzbudza wątpliwości albo powoduje strach, to co tydzień.ja 1 raz bylam 6tc+2.teraz będę w 9 tc i uwazam ze warto,wiesz czy wszystko w porzadku z maluchem
U lalla wieczorem, no ale wszystko jest w porządku, więc no stress .ja też mam wizytę w piątek, ale wiem, że wszystko będzie dobrze i tak musimy myśleć ja mam o 18:30 więc praktycznie cały dzień jeszcze w pt czekania
Aaa to wiem.wiem, któryto ten co ma nazwisko jak miesiac
ładny brzuszek i daje zgrana Mama.Jak tam wasze brzuszki dziewczęta?
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc a jestem obecnie w 11tc (10+7)
Piękny brzusio jaJak tam wasze brzuszki dziewczęta?
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc a jestem obecnie w 11tc (10+7)
Piękny brzusio u mnie wedlug usg 9+6,według OM 10+6 ale chyba będę patrzeć na termin z usg,ej ja mam tak samo aż się boje ile przytyje ale ponoć w kolejnych ciążach brzuch wcześniej widać może coś w tym jestJak tam wasze brzuszki dziewczęta?
8+3 dokładnie dziś. Jestem pewna że dzidziuś się nie rozwija. Akurat zmieniłam lekarza na świetną P.doktor której wierze na słowo. A poza tym.... Wiem co widziałam na USG
Niestety muszę mieć zabieg i strasznie się go boje
Mam jeszcze bliźniaki. Więc trzymam się jakoś. Więcej starać się nie będziemy. Boję się tylko "tego dnia". Nadal mam objawy niestety... Ech..
piękny brzuszekPiękny brzusio ja
Piękny brzusio u mnie wedlug usg 9+6,według OM 10+6 ale chyba będę patrzeć na termin z usg,ej ja mam tak samo aż się boje ile przytyje ale ponoć w kolejnych ciążach brzuch wcześniej widać może coś w tym jest