reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej, ja już pisalam na marcowkach 2021 ale test był negatywny, z tym, że dalej negatywny okresu brak. Na betę nie idę, bo czuję że jednak ten okres nadejdzie, chociaż bardzo chcialabym już być w ciąży ;( tylko jakby się udało byłoby w sumie marcowe jeszcze. Ale jak pisałam nie mam nadziei. Życzę Wam wszystkim pozytywnych testów:)
O, pisałam juz tu i jednak się udało 🤗 🙃😜😍

Eh dziewczyny, mój jest na urlopie jescze tydzień i rano wymyślił gulasz z kopytkami i zaoferował się ze on zrobi więc super, poszliśmy na zakupy, wróciliśmy, ja obrałam ziemniaki wstawiłam, on zrobił gulasz, a co do kopytek to glupczyl że mu nie wychodzą i mnie zostawił z tymi kopytkami🤣i tak stałam przy tych kopytkach i tak mnie kręgosłup boli że ledwo stoję cały odcinek lędźwiowy jakby miał mi pęknąć.. Gotuję ostatnie porcje i czeka mnie sprzątanie tego syfu, bo on uciekł oczywiście dalej remontować łazienkę 🙈 mały drzemke ma więc może jescze uda mi się do niego wskoczyc polezakowac, jak nie to tatuś będzie bawił bo ja leżę już do końca dnia 😜

Eh dziewczyny, mój jest na urlopie jescze tydzień i rano wymyślił gulasz z kopytkami i zaoferował się ze on zrobi więc super, poszliśmy na zakupy, wróciliśmy, ja obrałam ziemniaki wstawiłam, on zrobił gulasz, a co do kopytek to glupczyl że mu nie wychodzą i mnie zostawił z tymi kopytkami🤣i tak stałam przy tych kopytkach i tak mnie kręgosłup boli że ledwo stoję cały odcinek lędźwiowy jakby miał mi pęknąć.. Gotuję ostatnie porcje i czeka mnie sprzątanie tego syfu, bo on uciekł oczywiście dalej remontować łazienkę 🙈 mały drzemke ma więc może jescze uda mi się do niego wskoczyc polezakowac, jak nie to tatuś będzie bawił bo ja leżę już do końca dnia 😜
fajnie ze masz tak na kogoś liczyć 😉 tu ci łazienkę zrobi tam w kuchni bałagan zrobi 😅😂 tutaj małego przypilnuje 😅😁 nooo skarb 🤷🏻‍♀️🤣🙈

Ja już czekam aż do pracy wróci, w domu armagedon nagle stos prania, nie mogę się ogarnąć, jakoś lepiej funkcjonuje jak on w pracy jest, a tak to jakby dwójka dzieci już była 😜🙈
wiem dokładnie mam tak samo 😉😉 tylko ze mojego nie ma są tego plusy i minusy ☺️😉 teraz mam swój rytm i ciężko mi wejść w inny jak on przyjeżdża 😉 jak był wirus to 3 miesiące siedział w domu na dupie 🙈😄😄 słuchałam uważnie kiedy otworzą granice bo najchętniej sama bym go spakowała 😅😂😂😂

Cześć! Dołączam do Waszej grupy, bo termin mam na 5 kwietnia, ale to na pewno będzie wcześniej. Przypuszczam w ogóle, że skończy się cc w końcówce marca. Trochę jestem zagubiona w nowej rzeczywistości covidovej. Nie wiem, jak realnie sprawdzić zasady w szpitalu, co można, czego nie. Chodzę prywatnie do lekarza, który pracuje w jednym z krakowskich szpitali i wstępnie o tym szpitalu myślę, ale jeszcze nie przesądzone. Wybrałyście już szpital?

Tez mam termin tylko dzień wcześniej 4.04 🙂 jesteśmy w tym samym tygodniu 🙂 gdzie chodzisz do ginekologa w Krakowie ? Bo ja do Andrzeja Jaworowskiego zastępca ordynatora na Ujastku i tam zamierzam rodzic, a Ty ?

reklama
Dziewczyny pomocy. Odebrałam wyniki badań i mocz mi slabo wyszedł. Mam Widoczne leukocyty 3-5w polu widzenia
20-30 nabłonkow płaskich
Bakterie liczne. Lekarza mam dopiero 11.09 .Miala ktoras z Was podobne wyniki? Bede do Niego jutro dzwonic,ale nie wiem czy uda mi sie do niego dostać.....

Do góry