reklama
Wolfgirl
Fanka BB :)
Ja dziś tez liczne bakterie w moczu. Ale gin powiedziała że to nic niepokojącego jeśli nie ma pieczenia, bólu itd. Mam powtórzyc i za tydzień wizyta.Dziewczyny pomocy. Odebrałam wyniki badań i mocz mi slabo wyszedł. Mam Widoczne leukocyty 3-5w polu widzenia
20-30 nabłonkow płaskich
Bakterie liczne. Lekarza mam dopiero 11.09 .Miala ktoras z Was podobne wyniki? Bede do Niego jutro dzwonic,ale nie wiem czy uda mi sie do niego dostać.....
Czarna 36
Ale tylko bakterie ci Wyszyly? U mnie jeszcze te leukocytyJa dziś tez liczne bakterie w moczu. Ale gin powiedziała że to nic niepokojącego jeśli nie ma pieczenia, bólu itd. Mam powtórzyc i za tydzień wizyta.
Witaj! Trzymam mocno kciuki!Witajcie dziewczyny! Gratulacje wszystkich ciąży! U mnie dzisiaj 6tyg i 5d i pierwsza wizyta. Jestem tak zestresowana że lepiej nie mówić...
To moja czwarta ciąża. Mamy czterolatkę i w zeszłym roku dwie straty. Zwariuje do 21ej...
Ewelina @
trzymam mocno kciukiWitajcie dziewczyny! Gratulacje wszystkich ciąży! U mnie dzisiaj 6tyg i 5d i pierwsza wizyta. Jestem tak zestresowana że lepiej nie mówić...
To moja czwarta ciąża. Mamy czterolatkę i w zeszłym roku dwie straty. Zwariuje do 21ej...
Dorota991
Witajcie dziewczyny! Gratulacje wszystkich ciąży! U mnie dzisiaj 6tyg i 5d i pierwsza wizyta. Jestem tak zestresowana że lepiej nie mówić...
Będzie dobrze, tylko spokojnie :*
Kinga_89
Trzymam kciuki. Będzie dobrzeWitajcie dziewczyny! Gratulacje wszystkich ciąży! U mnie dzisiaj 6tyg i 5d i pierwsza wizyta. Jestem tak zestresowana że lepiej nie mówić...
Kobzik
Mi jedynie śniadanie wchodzi lekko. Potem z godziny na godzinę gorzej... koło 15 zwykle mam już kryzys... i daje koncerty w muszliJejku dziewczyny czy wy też się tak zmuszacie do jedzenia śniadań? Jest zaraz 11 a ja nadal się męczę by zjeść śniadanie cokolwiek
Dziewczyny jutro mam wizytę na 17tą. Już nie mogę się doczekać
Agaataa
Zaciekawiona BB
Ja miałam podobne wyniki. A masz jakieś objawy zapalenia pęcherza? Bo wysłałam wyniki badań mojej ginekolog. I powiedziała że jak nie mam jak na razie objawów to mam brać 3x2 Urosept i zrobić posiew moczu. Oprócz tego jem żurawinę i pije sok żurawinowy. Po wynikach badań jak wyjdą konkrety to najprawdopodobniej antybiotyk. Chodź liczę, że uda się wyleczyć to bez antybiotyku.Dziewczyny pomocy. Odebrałam wyniki badań i mocz mi slabo wyszedł. Mam Widoczne leukocyty 3-5w polu widzenia
20-30 nabłonkow płaskich
Bakterie liczne. Lekarza mam dopiero 11.09 .Miala ktoras z Was podobne wyniki? Bede do Niego jutro dzwonic,ale nie wiem czy uda mi sie do niego dostać.....
reklama
Kaarcia
Tez robiłam dziś wyniki i mi wyszły ketony w moczu i liczne pasma śluzu... niby czytałam w necie, ze u ciężarnych jak kolacji nie zjedzą to może tak wyjść z tymi ketonami... a ja o 22 byłam tak głodna, ze spac poszłam, żeby nie jesc na noc