reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny mi to sie tak spac chce i mi niedobrze. Jak ja mam isc do tej roboty? Niby ciaza to nie choroba,ale nie wszystkie mamy super samopoczucie.Moj zawód wymaga skupienia, a ja chodzę nieprzytomna....Umowę mam to konca lutego,niby to budżetówka,ale czy bedą chcieli przedłużyć. Jakbym wiedziała ze mnie odwalą,poszlabym na zwolnienie. Juz tyle razy zostalam oszukana przez pracodawców ze ciezko mi zaufać:(
przecież możesz iść na zwolnienie, bo umowa kończy Ci się jak już będziesz spokojnie w 12tc, a wtedy mają obowiązek Ci ją przedłużyć do dnia porodu

A ja o 6 😶Dobrej nocki
kochana ja tez mam umowę do końca lutego i pracuje tez w budżetówce, mój narzeczony mówił mi, ze nasza kierowniczka próbuje coś załatwić żeby mi już na stałe przedłużyli, tyle, ze ja się tym nie przejmuje bo niestety mam dość już pracy w budżetówce. Nie dość, ze kasa mizernie niska to jeszcze atmosfera .... mam nadzieje, ze u Ciebie jak jesteś ze stolicy to jest lepszy pieniądz, lepsi ludzie no i ze Ci przedluza. Ale tez umowę mam do lutego 😁 od października po ślubie pójdę na pewno już na l4. Będzie to pewnie z 17 tyg ciąży.

A mnie dziś złapał taki ból brzucha, że aż się obudziłam w nocy i zaczęłam jęczeć z bólu. Wystraszyłam się jak nic, ale potrwał to z 20 sekund i przeszło. I nagle zachciało mi się 🤢🤢 ale całe szczęście tylko na chęci się skończyło. Ehhhh

A mnie dziś złapał taki ból brzucha, że aż się obudziłam w nocy i zaczęłam jęczeć z bólu. Wystraszyłam się jak nic, ale potrwał to z 20 sekund i przeszło. I nagle zachciało mi się 🤢🤢 ale całe szczęście tylko na chęci się skończyło. Ehhhh
Mnie dziś piekło w brzuchu i troszkę plecy bolały. Dostałam lekkiego rozluznienia 🙈
Mam nadzieję, że jednorazowy wybryk. Smigam do pracy. Miłego dnia mamuśki 😘

reklama
Dziewczyny kiedy informujecie pracodawcę o ciąży? Ja jestem w 10 tyg, zaświadczenie o ciąży mam wypisane i wpisane w nim 9/10 tyg ciąży. (Umowę mam do końca litego 2021) Zastanawiam się czy lepiej poczekać po 12 tyg i takie zaświadczenie dostarczyć do pracodawcy. 🤔

Do góry