reklama
Loli05
Fanka BB :)
Hej laseczki,jestem po pierwszej wizycie,jest bejbi jest serduszko) ciaza mlodsza o 5 dni ale owu sie raczej na bank przesunela bo mierzylam temp.
Jak tam lezalam to az mi lezka poleciala,a jak weszlam do samochodu to juz mi wszystkio puscilo i maz myslalam ze zawalu dostanie bo nie wiedzial co sie stalo.
Jak tam lezalam to az mi lezka poleciala,a jak weszlam do samochodu to juz mi wszystkio puscilo i maz myslalam ze zawalu dostanie bo nie wiedzial co sie stalo.
Gisiaczek 86
Gratulacje...Hej laseczki,jestem po pierwszej wizycie,jest bejbi jest serduszko) ciaza mlodsza o 5 dni ale owu sie raczej na bank przesunela bo mierzylam temp.
Loli05
Ty jutro uslyszyszGratulacje... ❤
MoniaJ2424
Dobra to zegnam się z Wami, życzę udanych porodów dziewczyny! Ja nie płaczę, nie zalamalam się bojakos od początku dziwnie bylo ze ani zarodka ani serca... To byla druga ciąża, lekarz powiedział że od razu mozna drugie robic niech ktoras po stracie mi tylko napisze czy tabletki dostane czy jakies lyzeczkowanie
Gisiaczek 86
Ja w domu bez leków ronilamDobra to zegnam się z Wami, życzę udanych porodów dziewczyny! Ja nie płaczę, nie zalamalam się bojakos od początku dziwnie bylo ze ani zarodka ani serca... To byla druga ciąża, lekarz powiedział że od razu mozna drugie robic niech ktoras po stracie mi tylko napisze czy tabletki dostane czy jakies lyzeczkowanie
. Potem jak przestałam krwawić poszłam na betę i usg czy jest wszystko wyczyszczone i było ok... Ale 13lat temu przy poronieniu byłam w szpitalu i łyżeczkowanie bo miałam zaśniad groniasty.. Niestety to było najgorsze.. Ale rok się leczyłam.. Rok nie zachodziłam w ciążę i mam syna i córkę...
Sechmet
Ależ cudne wieści! Gratulacje!Hej laseczki,jestem po pierwszej wizycie,jest bejbi jest serduszko) ciaza mlodsza o 5 dni ale owu sie raczej na bank przesunela bo mierzylam temp.
LaetitiaAinos
Chodzi Ci o wiek 35+? Jeśli tak, to pewnie, że leki dostaniesz. Każda ciężarna ma do nich prawo. Tyle, że tylko leki, nie suplementy.Dziewczyny, myślicie, że skoro mam ciążę z35.1, to też dostanę leki?
Bardzo bym się wkurzyła, gdyby tak nie było.
Wrzucę PrtScr z katalogiem tych leków jak znajdę.
M_P_90
no ja też się sama oczyściłam, nie byłam w szpitalu, Po krwawieniu poszłam tylko na USG sprawdzić, czy jest czysto, lekarz stwierdził, że tak, a tydzień później jajo ze mnie wyleciało jak sikałam, a dwa miesiące później zaszłam w zdrową ciążę (obecną) także u Ciebie też będzie dobrze zrób sobie po wszystkie podstawowe badania, a zwłaszcza tsh i progesteron po owulacji, bo może to jest powód pustego jaja u Ciebie...trzymaj się i powodzeniaDobra to zegnam się z Wami, życzę udanych porodów dziewczyny! Ja nie płaczę, nie zalamalam się bojakos od początku dziwnie bylo ze ani zarodka ani serca... To byla druga ciąża, lekarz powiedział że od razu mozna drugie robic niech ktoras po stracie mi tylko napisze czy tabletki dostane czy jakies lyzeczkowanie
reklama
MP 90 - gratulacje !
Ewelina - trzymamy kciuki za piękny prezent urodzinowy ! Chociaż jak wyjdziesz od lekarza i zanim nam napiszesz to ja juz spac bede Ja przesunelam wizytę na 10.
Dziewczyny używacie jakis kremów / balsamów ? Jesli tak to jakich ?
Ewelina - trzymamy kciuki za piękny prezent urodzinowy ! Chociaż jak wyjdziesz od lekarza i zanim nam napiszesz to ja juz spac bede Ja przesunelam wizytę na 10.
Dziewczyny używacie jakis kremów / balsamów ? Jesli tak to jakich ?