Martxx1
Fanka BB :)
Ciężko określić, bo om 13 lipiec, ale mam długie cykle po 35 dniA który to tydzień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko określić, bo om 13 lipiec, ale mam długie cykle po 35 dniA który to tydzień...
to masz tylko 4 dni starsza ciąże ode mnie spokojnie jak bym teraz poszła to weź by nie było nic za dużo widać dlatego idę na 2 tygCiężko określić, bo om 13 lipiec, ale mam długie cykle po 35 dni
Spokojnie, może po prostu jeszcze za wcześnie. Co lekarz mówił?Dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie się podłamałam. Nie było widać pęcherzyka. Nic nie było widać. Kazal jechać zrobić betę, zrobiłam wyszła 1036.
Lec do szpitala i dać znać co powiedzieli. Trzymam kciukiUwaga, zaczelam krwawic... Zaraz bede dzwonic do lekarza. Mialyscie podobnie? Bedzie ze mnie teraz leciec?? Czy poczekac do jutra rano na wizyte?
Kochana być może jeszcze za wcześnie! Nie łam się! Kiedy masz następna wizytę?Dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie się podłamałam. Nie było widać pęcherzyka. Nic nie było widać. Kazal jechać zrobić betę, zrobiłam wyszła 1036.
No to samo, albo za wcześnie albo pozamaciczna, ale wtedy jeszcze nie wiedział ile wynosi beta, betę zrobiłam po badaniu usgSpokojnie, może po prostu jeszcze za wcześnie. Co lekarz mówił?
Lec do szpitala i dać znać co powiedzieli. Trzymam kciuki
Nie wiem, napisałam sms x wynikiem i czekam na odzew, pewnie jeszcze w tym tygodniu..Kochana być może jeszcze za wcześnie! Nie łam się! Kiedy masz następna wizytę?
Uwaga, zaczelam krwawic... Zaraz bede dzwonic do lekarza. Mialyscie podobnie? Bedzie ze mnie teraz leciec?? Czy poczekac do jutra rano na wizyte?
Dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie się podłamałam. Nie było widać pęcherzyka. Nic nie było widać. Kazal jechać zrobić betę, zrobiłam wyszła 1036.
Ciężko określić, bo om 13 lipiec, ale mam długie cykle po 35 dni