reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Byłam w kuchni robiłam obiad i coś mi w kręgosłupie strzeliło 😢😢 nie mogę wstać z łóżka , każdy krok to okropny ból 😓 nie wiem co brać
Współczuję! Niestety możesz tylko paracetamol 200 ten dla dzieci. A i tak bym nie wzięła. Moja przyjaciółka jak jej kręgosłup siadł w ciąży (rwa) to dostawała zastrzyki z jakąś witaminą. Nic przeciwbólowego. Czy to już po porodzie dostawała te zastrzyki? 🤔 Nie pamiętam.
Ciepłe okłady też są niewskazane w ciąży. Spróbuj może coś zimnego przyłożyć?

Wiem, miałam to samo wyłam z bólu. Po jakimś czasie przeszło, ale do tej pory nam coś z ta częścią pleców. Tak jakby kolo tej dziury w lędźwiach, nie wiem co tam dokładnie jest
ja nie mogę funkcjonować [emoji22][emoji22] nawet usiąść nie mogę prosto [emoji29] jak do jutra nie przejdzie to idę do lekarza ... jakoś

Byłam w kuchni robiłam obiad i coś mi w kręgosłupie strzeliło 😢😢 nie mogę wstać z łóżka , każdy krok to okropny ból 😓 nie wiem co brać
Teraz to nic więcej niz Apap, ale to na kręgosłup nie pomoże, bo to nie działa to nie działa na stan zapalny ani na uścisk na nerwy. Leżenie najlepiej na podłodze co 30 min przerwa. Jeśli z dzidzia wszystko ok, nogi na krzesło i leżenie na podłodze jako taka "4". Witamina B jest dobra na zakończenia nerwowe, ale warto spytać ginekologa, czy mozesz.

Teraz to nic więcej niz Apap, ale to na kręgosłup nie pomoże, bo to nie działa to nie działa na stan zapalny ani na uścisk na nerwy. Leżenie najlepiej na podłodze co 30 min przerwa. Jeśli z dzidzia wszystko ok, nogi na krzesło i leżenie na podłodze jako taka "4". Witamina B jest dobra na zakończenia nerwowe, ale warto spytać ginekologa, czy mozesz.
nawet nie wiem co mogę ... siostra mi do toalety pomaga chodzić 😌 tabletek nie biorę a maść jakaś ?

reklama
Do góry