reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa i też należę do kwietniowych mam, termin mam na 18. 04.2021😊. Tylko odkąd się dowiedziałam jestem cały czas ogromnie zestresowana... Otóż od tego miesiąca zaczęłam nową pracę, minęły dwa tygodnie a ja jestem w ciąży.. umowę mam póki co na 3 miesiące potem jeśli będzie przedłużona to na rok. Boje się reakcji szefa jak się dowie i nie wiem kiedy go o tym poinformować :(
Gratuluję! Witamy!
Nic nie poradzę bo nie znam się na polskim prawie ale na pewno któraś dziewczyna będzie coś tam wiedziała. Także witaj!

reklama
Zobaczyłam, ten, kalendarz chiński i z pierwsza córka mi się zgadza była córka, druga pokazuje że chłopczyk a jest córka, a teraz znów pokazuje dziewczynkę haha liczyłam, na syna haha no a słyszałyście może o tym że jak dziecko mówi mama to wola siostrę a tata to wola brata i ponoć mojej mamie się to sprawdziło No i teściowa też gadała że obaj jej synowie wołali tata i same chłopaki się rodzili, u mnie córka wolała mama i jest córka aa druga córka wolała tata więc zobaczymy co z tego będzie haha

U mnie chiński poprzednio się sprawdził - syn :) Teraz tez podobno będzie syn :) zobaczymy czy się sprawdzi :) ja nie czuje presji, raczej radochę na myśl o maleństwie :) ale głowę dam ze teściowa - choć żyje jeszcze w niewiedzy - życzy nam córeczki bo sama dwóch chłopaków rodziła :)

Hej, czy mogę nieśmiało do Was dołączyć?
Wczoraj miała się pojawić miesiączka, nie pojawiła się, zrobiłam dla pewności sobie tescik ,tak dla spokoju i szok. Dwie kreski. Zrobiłam kolejne dwa ,innych firm i dalej dwie. Nie ukrywam, ciąża jest nieplanowana zupełnie, jestem w mega rozsypce bo mam dwójkę maluchów ,młodszy 14 miesięcy.
W poniedziałek idę na wizytę, aby potwierdzić, mam nadzieję że nie zwariuje do tego czasu.
Witaj kochana,znajomy nick gdzies sie mi juz przewinelas;)

Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa i też należę do kwietniowych mam, termin mam na 18. 04.2021😊. Tylko odkąd się dowiedziałam jestem cały czas ogromnie zestresowana... Otóż od tego miesiąca zaczęłam nową pracę, minęły dwa tygodnie a ja jestem w ciąży.. umowę mam póki co na 3 miesiące potem jeśli będzie przedłużona to na rok. Boje się reakcji szefa jak się dowie i nie wiem kiedy go o tym poinformować :(
Witaj,szkoda ze zyjemy w takich czasach jeszcze ze mimo iz dajemy zycie to boimy sie o prace i reakcje szefostwa,jakby to byl jakis problem:(

U mnie chiński poprzednio się sprawdził - syn :) Teraz tez podobno będzie syn :) zobaczymy czy się sprawdzi :) ja nie czuje presji, raczej radochę na myśl o maleństwie :) ale głowę dam ze teściowa - choć żyje jeszcze w niewiedzy - życzy nam córeczki bo sama dwóch chłopaków rodziła :)
U mnie by sie posikali ze szczezcia jakby byla corka,ja jestem jedynaczka i mam syna,tesciowa 3 wnukow.Moj synek jest taki kochany i grzeczny ze moglabym miec takiego drugiego,aa zreszta wezme to co dadza heh

reklama
Do góry