Dokladnie <3Najważniejsze że jest... ❤
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja kwasne i ostre wszyscy mówili że będzie syn a tu córka [emoji41][emoji3]Ja kiszona jadłam na syna... [emoji14]Slodkie na córkę
Gisiaczek 86
To mi teraz dałas do myśleniaJa kwasne i ostre wszyscy mówili że będzie syn a tu córka [emoji41][emoji3]
mama.Antosia
Haha właśnie mi jakoś pół roku po porodzie lekarka mówiła że juz można drugie robić tylko ja akurat bym chciała znow cc mieć ale jak tak szybko się wszystko wygoilo to nie wiem czy bedzie możliwośćOjej to jedziemy na tym samym wózku a lekarz się nie wymądrzał, że tak szybko po cc to nie można? Mój nie, nawet już w kwietniu dał zielone światło, Ale jak byłam u innych to mnie ochrzaniali, że tak szybko, że minimum rok trzeba czekać po zwykłym porodzie, a co dopiero po cc itd...
Ewelina @
coś w tym jest a jak nie ciągnie ani na to ani na toJa kiszona jadłam na syna... Slodkie na córkę
Agata19922
Bylam w czwartek 6+3 i lekarka nic nie widziala... a musial byc bo by tak nie urosl w takim czasie
No ja byłam też w 6+3 to też mi gin powiedział że pecherzyk i mam przyjść 26.08 to będzie 8+3 żeby zobaczyć No ale sprzęt mają taki stary że nie wiem co myśleć No ale czekam grzecznie
Kamiśka :)
Wybacz [emoji23] ja na razie mega zachcianek nie mam jem w sumie normalnie zobaczymy jak dalej[emoji848]To mi teraz dałas do myślenia [emoji14][emoji23]
Loli05
No mnie wlasnie na slodkie nie ciagnie,mam juz syna,moze byc i drugi hahJa kiszona jadłam na syna... Slodkie na córkę
Kaledarz chinski mowi ze bedzie corka,z synem sie sprawdzilo
Gisiaczek 86
Kalendarz chiński? Nigdy nie sprawdzałamNo mnie wlasnie na slodkie nie ciagnie,mam juz syna,moze byc i drugi hah
Kaledarz chinski mowi ze bedzie corka,z synem sie sprawdzilo
reklama
Gisiaczek 86
Bliźniakicoś w tym jest ☺ a jak nie ciągnie ani na to ani na to