reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

No ja też mam oponke na brzuszku i staram się zakładać luźniejsze spodnie bo kurcze w innych się dopiąć nie umiem mimo że trzy tyg temu nie miałam problemu i też już mam taki balonik czyli macica już powiększona i jak jeżdżę ręka po podbrzuszu to go czuć :)

reklama
A słuchajcie, ja nie mam apetytu tylko na warzywa owoce nie jem dużo i normalnie mam taki wydęty brzuch myślę sobie co jest miałam mieć płaski brzuch na wesele w weekend a ja codziennie mam brzuszek, jestem po cc 2.t roku temu wiadomo mala oponka została, ale jest teraz wydęty po całości i się zastanawiam ciagle matko co to będzie jak mi brzuch tak urosnie do 9m, w 1 ciąży miałam ogromny brzuch ale objadałam sie, a zaczynam dopiero 4tydzien i nie moge dopiąć sie w spodnie [emoji1768][emoji2368][emoji2368][emoji2368][emoji2368] zauważyłyście jakies zmiany w Waszych sylwetkach? Wiem ze to glupie i wcześnie ale nie objadam sie a 4cm więcej w brzuchu
Też tak mam, na razie w spodnie wchodzę na luzie. Mam taka budowę, że u mnie zawsze pierwsze co to idzie w brzuch, ale ze kg nie mam za dużo to jeszcze jakoś to ogarniam. Wolałabym juz mieć piłeczkę :-D

A zapomnialam wam pisać, dzisiaj znajoma z pracy pytała ile lat maja mowie dzieci. To jej mówię. A ona mowi do mnie to kiedy trzecie. To jej mowie ze jestem w ciąży. Oczywiście w szoku, ze przeczucie ma, ze trafiła itd. (Ponad 60 lat ma tak swoją droga). I za chwile mnie pyta, planowane czy wpadka [emoji33] Myślałam ze padnę

Ja mam tak samo.. Urosla w biodrach.i na brzuchu.. Taki balonik . Wiesz o czym mówię... 😛 Nie zapinam dżinsów noszę legginsy teraz.. A sukienkę która kupiłam miesiąc temu na wesele musiałam poszerzać 🙄 Ach.. A tak dla wiadomości to z synem 12lat temu przytulam 30kg... I wszystko spadło po porodzie waga się nie przejmuje.. Też nie mam ochoty na jedzenie wszystko mi śmierdzi... Ostatnio same ziemniaki jadłam 😛
Niestety ja 30 plus 2 lata zrzucałam, w sobote wesele mam nadzieję ze sie zmieszczę w sukienke!

Matko dziewczyny was dziś tutaj nadgonic to nie lada wyczyn. Ja dziś po spacerku. A zrobiłam sobie test tak o żeby mieć na pamiątkę ot tak :p taki zwykły najtańszy z apteki nawet firmy nieznanej. Myślałam że na tym etapie będzie bardziej gruba krecha ale za często dziś chyba latałam siku 🙈

Załączniki

• Screenshot_2020-08-17-20-17-39-439_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-08-17-20-17-39-439_com.miui.gallery.jpg
    175,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry