reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Myślę, że jakby ten ból zapowiadał coś złego, to nie dałoby się go rozchodzić. Mnie czasami też coś pobolewa albo w nocy jak się rozciągam to zakłuje, jakby skurcz. Tak swoją drogą to myslicie, że powinnam brać na to magnez, że to z niedoboru?

Dzień dobry. Dzis poniedziałek, nowy tydzień trzeba iść do pracy. Ja chcę jeszcze wakacje 😭

A tak swoją drogą, to macie może sny? Mnie w ciąży zawsze męczą takie realistyczne, ciężkie sny. Rano wstaję i nie wiem o co chodzi, czy to było na prawdę czy tylko w śnie.

A co do listy to mamy osobny wątek, jeśli chcecie się do niej dopisać, to napiszcie mi wiadomość albo poprostu skomentujce ten wątek i napiszcie imie, wiek, które dziecko, ktory cykl staran i date porodu (to będziemy ewentualnie zmieniać po prenatalnych)
Jeny dziękuję😍 Każde takie słowo to teraz miód na moje uszy 😆Jestem na urlopie o zamiast odpoczywać ja się zadręczam🙄 Ja snów nie mam,budzę sie o 6 rano i mnie mdli. 🤣

Dziewczyny jedziemy Na tym samym wózku. Ja znowu wlazlam w otchłań wujka google i az się popłakałam a przecież jest Nas tu przynajmniej 3 z tym problemem. Moze to jest zupelnie normalne?Przeciez poronienie zdaza sie statystycznie raz na 6 ciaż?
Miałam 2 ciążę biochemiczne jedna poroniona w 11tyg i jedna zdrowa pamiętam ze w zdrowej brzuch bolał całą ciążę ale człowiek przewrażliwiony i szybko zapomina o tym jesli macie takie bole alenie za one intensywne weźcie no spe ja sie bardziej martwie tym ze mam dzis dzien okresu i ze przyjdzie :) wujek Google to największe zlo:)

No jasne. Dzis 5 40.I na dzień dobry mdłosci😅Jak twoje samopoczucie? Jak brzucho?
Wczoraj wieczorem mni kuło ale dosłownie dwie minuty. Ja mam takie dziwne te bóle jakby mi ktoś piąstkę włożył w dół brzucha i chciał ją rozłożyć w środku 😁 ale to sporadycznie tak raz na dwa dni - 2min.
Właśnie jadę zbadać betę czy wszystko jest ok bo w piątek się zestresowałam i lekko plamiłam chwilę

reklama
Miałam 2 ciążę biochemiczne jedna poroniona w 11tyg i jedna zdrowa pamiętam ze w zdrowej brzuch bolał całą ciążę ale człowiek przewrażliwiony i szybko zapomina o tym jesli macie takie bole alenie za one intensywne weźcie no spe ja sie bardziej martwie tym ze mam dzis dzien okresu i ze przyjdzie :) wujek Google to największe zlo:)
Zrób test....bedziesz miala problem z glowy. Ja tak zrobiłam i 2 kreseczkoski wyszly. ..Lec po ten test i powiedz co wyszło 😉

Do góry