reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

No właśnie ja robiłam pół roku wcześniej i mi cytologię powtarzał i mi druga grupa wyszła, ale wynik odebrałam już po wizycie i tego jeszcze nie konsultowałam :/
No właśnie u mnie przyjął, że to już była ciąża, a że była 1 grupa to może dlatego podszedł tak spokojnie do tematu ;)

Ja nic sama zamówić przez internet nie mogę, bo od razu mąż wie 😂

@Karin14 ja próbuje się do mojej położnej dodzwonić i dowiedzieć jak to będzie wyglądać, ale póki co cisza w telefonie :/

reklama
No właśnie u mnie przyjął, że to już była ciąża, a że była 1 grupa to może dlatego podszedł tak spokojnie do tematu ;)

Ja nic sama zamówić przez internet nie mogę, bo od razu mąż wie 😂

@Karin14 ja próbuje się do mojej położnej dodzwonić i dowiedzieć jak to będzie wyglądać, ale póki co cisza w telefonie :/
Uff.. Dobrze, że mój mąż nie ma stałego wglądu do mojego allegro i konta bankowego 😅 jakby wiedział o wszystkich zamówieniach to by zawału dostał chyba😂😂

Okazało się że być może w ogóle nie poznam wyników 😟 Mam krew w płynie owodniowym, dlatego próbka była zanieczyszczona. Myśleli że to przez badanie ale krew tam się znajduje najprawdopodobniej przez krwiaka którego miałam na początku ciąży. Jeżeli teraz wynik będzie błędny to nie będą powtarzać badania. Dowiem się dopiero przy porodzie 😟
Najbardziej jest mi przykro że tyle ryzykowałam, tyle się stresowałam i okazuje się teraz że i tak nic z tego.
Nie wiem co dalej. Jest mi strasznie przykro...

Okazało się że być może w ogóle nie poznam wyników 😟 Mam krew w płynie owodniowym, dlatego próbka była zanieczyszczona. Myśleli że to przez badanie ale krew tam się znajduje najprawdopodobniej przez krwiaka którego miałam na początku ciąży. Jeżeli teraz wynik będzie błędny to nie będą powtarzać badania. Dowiem się dopiero przy porodzie 😟
Najbardziej jest mi przykro że tyle ryzykowałam, tyle się stresowałam i okazuje się teraz że i tak nic z tego.
Jejku.. Tak mi bardzo przykro, ze to wszystko Cię spotyka.. 😢 Tyle stresu i nerwów to Cię kosztuje.. 😔
Mimo wszystko jednak wierzę, że wszystko zakończy się dobrze. I maleństwo urodzi się całe zdrowe.
Przytulam Cię, bądź dzielna. ❤️

Bardzo mi przykro😢 Mogę się jedynie domyślać, jakie to jest dla Ciebie trudne. Uważam, ze jesteś naprawdę dzielna ❤️

Bardzo mi przykro i tule.. 😢

Po jedzonku dzidziuś dostaje glukozy i zaczyna harce, więc jak najbardziej ;) ja czuję baaaardzo nisko, pomiędzy kościami miednicy. Córka też tak nisko leżała w tym okresie.
Ja całą pierwszą ciążę miałam nisko synka ułożonego i teraz też cały czas nisko czuję ruchy... Mam nadzieję, że nie skończy się to znowu porodem miesiąc przed terminem...

reklama
Ja też nie mogę się doczekać! Też pojadę sama bo skoro partnera i tak nie wpuszczą to zostanie z młodym w domu 😄 Na szczęście mam na 11:15 więc zdążę się jeszcze wcześniej najeść słodkiego i wypić te zalecane 1,5 litra wody. Ciekawe czy się tam nie posikam w trakcie badania, bo ja normalnie baaardzo mało piję a i tak ciągle biegam do łazienki a tutaj taka dawka żeby pęcherz był pełen 😅
U mnie lekarz zawsze każe się wysiusiać przed USG. Może dlatego że też zawsze sprawdza najpierw od dołu, szyjkę mierzy itd....

Do góry