Kasia_i_Tomek
Zaciekawiona BB
Jestem tu nowa ale trafiłam na kilka Twoich postów. Nie sposób przejść obok tego obojętnie... Najpierw sobie myślałam, jak musi Ci być ciężko podejmując drugi raz ryzyko. Później się zastanawiałam na ile wynik badania będzie miał wpływ na Ciebie i Twoje maleństwo. Teraz gdy już jest po wszystkim okazuje się, że wynik może być dalej nieprawidłowy. Bez względu na wszystko wierzę, że z dzidziuś dobrze zniesie dzisiejsze badanie, a Ty w spokoju dotrwasz do końca ciąży. Bardzo Ci współczuję tego ciągłego stresu, napięcia, niepewności. Niestety nie jesteśmy w stanie się na wszystko przygotować bo nie wiadomo co przyniesi kolejny dzień, a na wiekszość zdarzeń nie mamy wpływu. Niezależnie od wszystkiego życzę Ci abyś jak najszybciej wrociła do równowagi i mogła cieszyć się maleństwem. Będziesz dla niego całym światem, a on dla Ciebie i nic tego nie zmieni ❤Okazało się że być może w ogóle nie poznam wyników Mam krew w płynie owodniowym, dlatego próbka była zanieczyszczona. Myśleli że to przez badanie ale krew tam się znajduje najprawdopodobniej przez krwiaka którego miałam na początku ciąży. Jeżeli teraz wynik będzie błędny to nie będą powtarzać badania. Dowiem się dopiero przy porodzie
Najbardziej jest mi przykro że tyle ryzykowałam, tyle się stresowałam i okazuje się teraz że i tak nic z tego.
Nie wiem co dalej. Jest mi strasznie przykro...