Mam to samo. Wstaje po 10 razy. Nie przesadzamMam niestety to samo. I sie wkurzam bo mąż śpi, a ja rozmyślam i maluch mi naciska na pęcherz i co chwila wc. Serio co noc chodze minimum 5 razy siku podczas spania. Masakra
reklama
Karin14
Fanka BB :)
A masz ewentualnie jakies swędzenie, pieczenie czy coś? Jak sie martwisz to napisz do swojego lekarza prowadzącego. Ja cos tam miałam, ale samo mi przeszło.Hej dziewczyny. U mnie 16+6 Chyba dopada mnie jakaś infekcja. Na początku tygodnia robiłam badania moczu wyszły bakterie . Postanowiłam powtórzyć za dwa dni badanie i zrobiłam też posiew za jednym zamachem. Wyszły już prawidłowe bez żadnych bakterii itp. Czekam tylko na posiew. Zauważyłam od tygodnia mniejsze upławy a od wczoraj delikatny zapach śluzu....Oczywiście wklepuje w internet to wychodzą takie rzeczy , że łapie się za głowę Wiem , że w drugim trymestrze zwiększa się ilość wydzieliny a u mnie jest choć nie aż tyle co wcześniej... Czy mam powody do niepokoju ?
magdula36
@moniiica ja tam widzę kość udowa mam bardzo podobne zdjęcie z 13 tygodnia i lekarz wtedy stwierdzil, że nic nie widać. Po 4 tyg wyszlo że będzie chłopak Ale może coś z ułożenia czegoś innego widać
@Domamicia mój gin polecał na takie sprawy płyn do higieny intymnej plivia fem f
@Domamicia mój gin polecał na takie sprawy płyn do higieny intymnej plivia fem f
mayfly
Jak masz tylko suchą skórę, a nie problem grzybicy skóry głowy, to wypróbuj cerkogel. To mocznikowy, mocno nawilżający i złuszczający żel do skóry głowyWy tez macie taki problem z suchą skórą? Normalnie staram sie pic 2l wody dziennie, kremuje sie, nawilżam. Ale skóra na twarzy to jakiś kosmos, jest tak sucha, ze nawet najlepszy krem nawilżający do twarzy nie daje rady. I skóra glowy.. Normalnie tam schodzi mi skóra/łupież. Macie jakkws sposoby na łupież w ciąży? Moge zastosowac jakis lek? Nizoral np?
AttreA
Karin14
Mega ja wczoraj robiłam pączki i zjadłam jednego ciepłego ale jakos wole gotować/piec niz jeść.
reklama
AttreA
Jednego to bym nawet nie poczuła 3 to max bo miejsca więcej nie mam, ale tylko 1? Nie mogłabym się oprzećMega ja wczoraj robiłam pączki i zjadłam jednego ciepłego ❤ ale jakos wole gotować/piec niz jeść.