reklama
Karin14
Fanka BB :)
Wy tez macie taki problem z suchą skórą? Normalnie staram sie pic 2l wody dziennie, kremuje sie, nawilżam. Ale skóra na twarzy to jakiś kosmos, jest tak sucha, ze nawet najlepszy krem nawilżający do twarzy nie daje rady. I skóra glowy.. Normalnie tam schodzi mi skóra/łupież. Macie jakkws sposoby na łupież w ciąży? Moge zastosowac jakis lek? Nizoral np?
AttreA
O kiuuuuu Wyobraźnia dzieci nie zna granicA tak w temacie jedzenia dzieci to moja dziś wymyśliła, że będzie ogrzewać serek i szynkę w herbacie i wszystko lądowało w kubku, później wylawiala i jadła
Mam ten problem. Aż skóra "boli".Wy tez macie taki problem z suchą skórą? Normalnie staram sie pic 2l wody dziennie, kremuje sie, nawilżam. Ale skóra na twarzy to jakiś kosmos, jest tak sucha, ze nawet najlepszy krem nawilżający do twarzy nie daje rady. I skóra glowy.. Normalnie tam schodzi mi skóra/łupież. Macie jakkws sposoby na łupież w ciąży? Moge zastosowac jakis lek? Nizoral np?
Na twarz przeszłam na cetapil.
Brzuch i cycki mustelle, reszta masło Bielenda.
Czekam na promocję na balsam biodermy, myję się już tylko ich olejkiem
Karin14
No tez wlasnie cialo myje bielenda, smaruje mustela, a twarz dermedic ten najbardziej nawilżający.i nic ale skóra glowy to kosmos. Niby mozna uzywac ostrożnie nizoral.Mam ten problem. Aż skóra "boli".
Na twarz przeszłam na cetapil.
Brzuch i cycki mustelle, reszta masło Bielenda.
Czekam na promocję na balsam biodermy, myję się już tylko ich olejkiem
magdula36
Domamicia
Początkująca w BB
Hej dziewczyny. U mnie 16+6 Chyba dopada mnie jakaś infekcja. Na początku tygodnia robiłam badania moczu wyszły bakterie . Postanowiłam powtórzyć za dwa dni badanie i zrobiłam też posiew za jednym zamachem. Wyszły już prawidłowe bez żadnych bakterii itp. Czekam tylko na posiew. Zauważyłam od tygodnia mniejsze upławy a od wczoraj delikatny zapach śluzu....Oczywiście wklepuje w internet to wychodzą takie rzeczy , że łapie się za głowę Wiem , że w drugim trymestrze zwiększa się ilość wydzieliny a u mnie jest choć nie aż tyle co wcześniej... Czy mam powody do niepokoju ?
reklama
Pauliska757
Skoro jest nie oczywiste to poczekaj do następnego usg Ja z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę żeby się dowiedzieć kto mieszka w brzuszkuWg lekarza, na tym zdjeciu widac, ze chlopak, ale dla mnie to nie jest oczywiste