reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny 😀, ja właśnie jestem po połòwkowych. Mamy synka - nie ma wątpliwości (wstawiam Wam fotkę, która to potwierdza ...hihi specjalnie kazałam zrobić Pani doktor dla mojego męża 😋).
Wszystko jest w porządku- rozwija się prawidłowo, waży już 380 g ,Fhr 140 /min. Pani doktor zmierzyła mi też szyjke i jest ok - 36 mm 🙂. Udało się też przejść na tryb 3D i mamy zdjecie buźki naszego Janka 😁

gratuluje! jest cudny !!!

reklama
A czego się spodziewałas? My tu nie gryziemy.

No to czekamy z Tobą na wyniki, i liczymy że będą pozytywne co pozwoli cieszyć się Tobie pozostałym etapem ciąży

W sumie myślałam że mój wpis zginie gdzieś w czeluściach tego przepastnego wątku.
Miałam nadzieje że nie gryziecie 😉

Odważna jesteś.😀
Nie mam w sobie tyle otwartości. I nawet ostatnio ten temat poruszyłam z moim lekarzem.
Trudne decyzje.
Moja lekarka powiedziała mi, że ona do dziś widzi twarze matek, i pamięta ich imiona i nazwiska, kiedy rodziły chore dzieci.

Czemu sądzisz że odważna. Moimi zdaniem tchórz że mnie.

Dziewczyny a do mnie zadzwonił gin i odwołał wizytę 😭 chory jest, my już w trasie byliśmy bo 74 km mamy.. Ostatnio wizytę miałam 19.10, mam dzwonić w niedzielę i pytać na kiedy wizyta ☹

to jest właśnie najgorsze :( ja musze drugi raz iść do innego lekarza niż mój prowadzący bo jest na zwolnieniu

Kurde ciężko mi nadrobić... A zaczęliśmy dziś malowanie a jutro o 12 30 USG polowkowe. U mnie będzie 20+2
boje się ....

Co do zamkniętego wątku to moglaby któraś jeszcze raz link wrzucić bo ja nie ogarniam za bardzo forum a nie chciałabym tracić z Wami kontaktu żeby znów na otwartym zostało nas kilka....
A co do pierwszego wątku zamkniętego to szkoda że dziewczyny się odcięły i nas mają w nosie....

Mam jeszcze pytanie. Głupie trochę ale jak się cytuję tak jakby tylko nazwę użytkownika.? Nie cała wiadomość tylko np jakbym chciała komuś odpowiedzieć bez cytowania postu ?

reklama
Dziękuję wam wszystkim za odpowiedź i ciepłe przyjęcie. Nie spodziewałam się tego.

Wyniki amnio mam mieć po dwóch tygodniach, czyli około 26 listopada powinny być.
Jest to moja druga ciąża. Mam synka 11 lat.
O tą ciążę staraliśmy się prawie 6 lat.
Duże ryzyko ZD przez przezierności karkową (4,3mm).
Na ostatnim USG lekarz jeszcze zauważył że dzidziuś ma małą kość nosową, krótsze kończyny i za szeroko rozstawionymi oczka. Tym odebrał mi ostatnią nadzieję 😟
Kochana, tak jak Dziewczyny piszą każdy jest tutaj mile widziany. To miejsce gdzie dzielimy się ciążowymi radościami ale i smutkami,obawami.. uwierz,że nie raz w chwili kryzysu to forum podtrzymywało mnie na duchu, choć też dołączyłam dość późno bo w 12tc.. teraz czuję się tutaj jak u siebie 😊 co do wyników amniopunkcji, dopóki ich nie masz, nie ma co się nastawiać, nie takie sytuacje się zdarzały.. bardzo trzymam za Was kciuki 🤗🤍

Do góry