reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
2 tyg wstawialam zdjęcie tak jakby cos byli widać miedzy nóżkami to bylo 3d zdjecie. Niewiem czy pamiętacie? Ale to byl. 13 tydzien ale lekarz nie potrafil okreslic plci ale to byl inny lekarz

Dziewczyny które chodzą prywatnie do gina. Czy płacicie za wyniki? Bo u mnie wszystkiemu wyniki muszę roboczych sama i bez skierowania. Lekarki mi tylko na kartce notuje. Teraz miałam kile, HIV i dwa inne i w szoku byłam jak musiałam 150 zl zapłacić

Ja mam z mężem wykupione ubezpieczenie medyczne w Alianzie i chodzę w ramach pakietu - z tego co zauważyłam dodatkowo płatne są tylko te ważniejsze USG czyli prenatalne + Pappa / połówkowe. Jeżeli chodzi o zwykłe USG / badania krwi / moczu to wszystko mam w pakiecie i za to nie ponoszę dodatkowych opłat.

Ja tam widzę jajcontka ale na mnie nie zwracaj zbytniej uwagi bo nie jestem znawcą.

Haha ja też bym obstawiała chłopca, więc skoro to jednak dziewczynka to ze mnie też marny znawca :D

To bylo 2 tyg temu ale lekarz mowi ten dzis ze w 12 czy 13 narzady rodne wygladaja tak samo i ja juz sie na 3 chłopca po tym zdj nastawilam a tu moze bedzie jednak córcia

Załączniki

• IMG_20201020_201238.jpg
    IMG_20201020_201238.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 76
Ja mam z mężem wykupione ubezpieczenie medyczne w Alianzie i chodzę w ramach pakietu - z tego co zauważyłam dodatkowo płatne są tylko te ważniejsze USG czyli prenatalne + Pappa / połówkowe. Jeżeli chodzi o zwykłe USG / badania krwi / moczu to wszystko mam w pakiecie i za to nie ponoszę dodatkowych opłat.

Haha ja też bym obstawiała chłopca, więc skoro to jednak dziewczynka to ze mnie też marny znawca :D
Ale to nie jest wlasnie jeszcze pewne.. Tak mowi lekarz a wiadomo omylni sa

reklama
Do góry