reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

jeśli chodzi o serniki to j również. Dotychczas zawsze jadłam jakieś kremowe ciasta lub jakieś wymyślne. Tradycyjne jak sernik i jabłecznik były u mnie na ostatnim miejscu. A teraz maja miejsce pierwsze. Sernik ostatnio robiłam a teraz już mi sie marzy jabłecznik 😁
Marzy mi się sernik na ciemnym spodzie z wiśnia... Ale mam cukrzycę ciazowa - zjem za rok 🤦

reklama
@Patii_666 współczuje. Mój jest przylepa ale nie aż tak. Sam się zajmie zabawkami i potrafi sobie znaleść zajęcie. Często przychodzi się przytulać albo chociaż cmoknąć mnie w udo jak coś robie i lecieć dalej się bawić😂 ale np. Jak leżymy to lubi się przytulać do mnie i do męża albo chociaż na którymś z nas trzymać noge. Aa Do łazienki też mi czasem wchodzi jak np. Robie siku, siada mi na kolanach i sie przytula😂

Podziwiam i teraz trzecia pociecha będzie malutka.. Ja się boję narazie jak to pogodzę a mam 11 latke która już mega samodzielna.. Chyba to nie wiek na takie małe dzieci u mnie już. Za stara jestem
Tak niechcący to 3 sie trafilo hehe. Pierwszy cykl po porodzie byl i nieprzewidzielismy ;) myśleliśmy ze takie rzeczy dzieją sie na innych podworkach. Planowalismy trzecie ale za jakies 2 lata. Ja mam 32 ale mój mąż 46 lat i az mi go szkoda.. Bo pracuje zmianowo takze na nocki a dzieci są takie przylepy do tatusia.. Takze chodzi jak zombie czasami jak to sie mowi

Ale pyszności, najchętniej zjadłabym te placki ziemniaczane ze śmietaną, ale bez cukru! połączenia z cukrem nigdy nie próbowałam i jakoś nie umiem sobie wyobrazić :) mnie znowu od wczoraj boli głowa :( miałam kilka dni przerwy i znów ten ból i jak co rano zatkany nos. Pracuję zdalnie, ale coś mi ostatnio praca nie idzie, ciągle spałabym

cześć Dziewczyny :) widzę ze wczoraj do samego końca temat naleśnikowy był. To może na dzis tez wymyślmy jakieś danie :) tylko juz rano żeby każda miała okazje się przygotować i zrobić :) a nie tak wieczorem. U mnie dziś placki ziemniaczane :) bo już od kilku dni mam mega ochotę ;)
U mnie w planach chłodnik litewski 🤍

reklama
Ale pyszności, najchętniej zjadłabym te placki ziemniaczane ze śmietaną, ale bez cukru! połączenia z cukrem nigdy nie próbowałam i jakoś nie umiem sobie wyobrazić :) mnie znowu od wczoraj boli głowa :( miałam kilka dni przerwy i znów ten ból i jak co rano zatkany nos. Pracuję zdalnie, ale coś mi ostatnio praca nie idzie, ciągle spałabym
Ból glowy to i ja ostatnio coraz częściej.. Jak juz nie moge wytzymac ratuje sie paracetamolem

Do góry