reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

jeśli chodzi o serniki to j również. Dotychczas zawsze jadłam jakieś kremowe ciasta lub jakieś wymyślne. Tradycyjne jak sernik i jabłecznik były u mnie na ostatnim miejscu. A teraz maja miejsce pierwsze. Sernik ostatnio robiłam a teraz już mi sie marzy jabłecznik 😁
Marzy mi się sernik na ciemnym spodzie z wiśnia... Ale mam cukrzycę ciazowa - zjem za rok 🤦

reklama
@Patii_666 współczuje. Mój jest przylepa ale nie aż tak. Sam się zajmie zabawkami i potrafi sobie znaleść zajęcie. Często przychodzi się przytulać albo chociaż cmoknąć mnie w udo jak coś robie i lecieć dalej się bawić😂 ale np. Jak leżymy to lubi się przytulać do mnie i do męża albo chociaż na którymś z nas trzymać noge. Aa Do łazienki też mi czasem wchodzi jak np. Robie siku, siada mi na kolanach i sie przytula😂

Podziwiam i teraz trzecia pociecha będzie malutka.. Ja się boję narazie jak to pogodzę a mam 11 latke która już mega samodzielna.. Chyba to nie wiek na takie małe dzieci u mnie już. Za stara jestem
Tak niechcący to 3 sie trafilo hehe. Pierwszy cykl po porodzie byl i nieprzewidzielismy ;) myśleliśmy ze takie rzeczy dzieją sie na innych podworkach. Planowalismy trzecie ale za jakies 2 lata. Ja mam 32 ale mój mąż 46 lat i az mi go szkoda.. Bo pracuje zmianowo takze na nocki a dzieci są takie przylepy do tatusia.. Takze chodzi jak zombie czasami jak to sie mowi

Ale pyszności, najchętniej zjadłabym te placki ziemniaczane ze śmietaną, ale bez cukru! połączenia z cukrem nigdy nie próbowałam i jakoś nie umiem sobie wyobrazić :) mnie znowu od wczoraj boli głowa :( miałam kilka dni przerwy i znów ten ból i jak co rano zatkany nos. Pracuję zdalnie, ale coś mi ostatnio praca nie idzie, ciągle spałabym

cześć Dziewczyny :) widzę ze wczoraj do samego końca temat naleśnikowy był. To może na dzis tez wymyślmy jakieś danie :) tylko juz rano żeby każda miała okazje się przygotować i zrobić :) a nie tak wieczorem. U mnie dziś placki ziemniaczane :) bo już od kilku dni mam mega ochotę ;)
U mnie w planach chłodnik litewski 🤍

reklama
Ale pyszności, najchętniej zjadłabym te placki ziemniaczane ze śmietaną, ale bez cukru! połączenia z cukrem nigdy nie próbowałam i jakoś nie umiem sobie wyobrazić :) mnie znowu od wczoraj boli głowa :( miałam kilka dni przerwy i znów ten ból i jak co rano zatkany nos. Pracuję zdalnie, ale coś mi ostatnio praca nie idzie, ciągle spałabym
Ból glowy to i ja ostatnio coraz częściej.. Jak juz nie moge wytzymac ratuje sie paracetamolem

Do góry