reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

U mnie dzisiaj kluchy szare z ziemniaków z boczkiem, cebulką i kiszoną kapusta na gorąco..
Placki ziemniaczane u nas królują z gulaszem, surówka i śmietaną ale czasami są tylko ze śmietaną i raczej na ostro
Oooo placki z gulaszem - powiem jak mój brzdąc - Mniamo

reklama
U mnie naleśniki tylko na słodko. Na słono jedynie do krokietów albo buritto. U nas dziś spagetti :D w planach na ten tydzień tez mam placki ziemniaczane z sosem miesno grzybowym. Obudziłam się z bólem.gardła, a to zły znak bo u mnie każde przeziębienie się tak zaczyna. Oby mnie nie rozłożyło :(
Ah te bole gardła.. Przechodziłam to dwa tygodnie teraz został mokry kaszel i męczący. Czasami jak zakaszle to tak mnie brzuch zaboli że szok.. ZDRÓWKA Życzę

U mnie naleśniki tylko na słodko. Na słono jedynie do krokietów albo buritto. U nas dziś spagetti :D w planach na ten tydzień tez mam placki ziemniaczane z sosem miesno grzybowym. Obudziłam się z bólem.gardła, a to zły znak bo u mnie każde przeziębienie się tak zaczyna. Oby mnie nie rozłożyło :(
Mnie tez ostatnio bolalo gardlo-a u mnie jak boli gardlo to zazwyczaj konczy sie angina. Tak sie tez zalatwilam na koniec sierpnia, wiec zaczynalam ciaze w stresie i z antybiotykiem:( teraz zaopatrzymal sie w propolis w spray’u (8%) ratuje zycie przy bolu gardla. Odkaza, znieczula i leczy. Bol gardla przeszedl po jednym dniu stosowania(ze dwa psikniecia 3razy dziennie)

U mnie dzisiaj gulasz i ziemniaki puree + jeszcze nie wiem czy ogórek konserwowy czy papryka, mięsko już się gotuje :)
A powiedzcie mi jak jecie placki ziemniaczane? U mnie koniecznie ze śmietaną i cukrem, mój się patrzy jak na UFO jak tak jem 😂
Hehe ja gulasz z karkówki robiłam wczoraj, a ja placki też uwielbiam że śmietana i cukrem, ale mój nie i wtedy trzeba robić koniecznie jakiś gulasz lub leczo i wtedy to się odechciewa tych placków 😂
A dzisiaj nie mam pojęcia co na obiad, jak nie wymyślę to też polecę na łatwiznę i zrobię spaghetti

Mamy małych dzieciaczków, czy wasze dzieci też są takie owsiki? Mój nie wysiedzi w miejscu nawet 5sekund, do tego wiecznie mnie męczy, ciągle mnie dotyka,ciagle się łasi, nawet jak się bawimy to i tak musi mnie chociaż noga dotknąć, jakby dalej był pępowina połączony 😂 a mi normalnie hormony buzują i mam dosyć, wiecznego jego dotyku, no wszędzie pchła jest ze mną wiecznie musi mnie dotykać, opierać, cokolwiek 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️

Hehe ja gulasz z karkówki robiłam wczoraj, a ja placki też uwielbiam że śmietana i cukrem, ale mój nie i wtedy trzeba robić koniecznie jakiś gulasz lub leczo i wtedy to się odechciewa tych placków 😂
A dzisiaj nie mam pojęcia co na obiad, jak nie wymyślę to też polecę na łatwiznę i zrobię spaghetti

Mamy małych dzieciaczków, czy wasze dzieci też są takie owsiki? Mój nie wysiedzi w miejscu nawet 5sekund, do tego wiecznie mnie męczy, ciągle mnie dotyka,ciagle się łasi, nawet jak się bawimy to i tak musi mnie chociaż noga dotknąć, jakby dalej był pępowina połączony 😂 a mi normalnie hormony buzują i mam dosyć, wiecznego jego dotyku, no wszędzie pchła jest ze mną wiecznie musi mnie dotykać, opierać, cokolwiek 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️
U mnie 11 latka i 21 miesięcy córcia i obie takie przylepy. Starsza rzadziej ale mała stale przy mnie siedzi jak jesteśmy same. Bawi się ze mną, siedzi na nodze prawie stale ale ja to lubię 😁

U mnie 11 latka i 21 miesięcy córcia i obie takie przylepy. Starsza rzadziej ale mała stale przy mnie siedzi jak jesteśmy same. Bawi się ze mną, siedzi na nodze prawie stale ale ja to lubię 😁
Mi wcześniej to nie przeszkadzało ale od paru dni mnie to denerwuje, bo naprawdę on wiecznie jest na mnie,jest strasznie natarczywy 🤦‍♀️nawet teraz poszłam do innego pokoju po książki, on siadł za mną i musiał mi nóżki włożyć pod bluzkę, wszystko żeby był tylko dotyk, 😂🤦‍♀️n

reklama

Mój brzdąc to nawet jak śpi to turla się po całym łóżku...co do dotyku to nie jest źle, potrafi się zająć sobą, nie chyba nie mamy tego problemu. Jedyne co to nerw mnie łapie jak mnie złapie za cyca - masakrator dla mnie.

Do góry