Nadziejka2021
Fanka BB :)
ja tez pierwsze co wymieniłam to majtki bo większość mnie cisnęłaJa w zeszłym tygodniu kupiłam w Primarku takie gatki prawie aż pod biust Nie są zbyt sexi, ale są mega wygodne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez pierwsze co wymieniłam to majtki bo większość mnie cisnęłaJa w zeszłym tygodniu kupiłam w Primarku takie gatki prawie aż pod biust Nie są zbyt sexi, ale są mega wygodne.
Ja niw mogę być głodna, bo jak się obudzę glodna, to nie usnę, zjem pif paf śpięJa nawet jak bym sie starala pospac dluzej, to budze sie o 6-7. Od zawsze tak mialam-tylko kiedys jeszcze pozno szlam spac a teraz jak dzieckoBrakuje mi tylko popoludniowej drzemki
Ja miewam takie bóle pleców mniej więcej w rejonie kości ogonowej, a czasem rwie mnie w pachwinie, ale konsultowałam to z moją gin i ona powiedziała, że mogą się pojawiać takie bóle ze wzgledu na to, że tam się wszystko rozluźnia ( dokładnie nie wiem jak to się fachowo nazywa ).
Dołączam się!Cześć Dziewczyny, u nas dziś 15+3, ostatni tydzień siedziałam w domu i chodziłam głównie w legginsach, w weekend trzeba było wyjść w końcu do ludzi i spodnie już cisną, musiałam odpinać guzik, a jak zjadłam obiad to już w ogóle muszę się zaopatrzyć w jakąś bieliznę ciążową, gdzie kupujecie?
Koniecznie eemerytura w GdańskuWidzisz to mamy ten sam plan [emoji3059]
Będę trzymać kciuki za Ciebie, że spełnisz swoje marzenie [emoji6][emoji110]
Ja też się dołączam do pytania o bieliznę... Marzę o nie cisnących gatkach jakieś strony czy sprawdzone allegro?Dołączam się!
Ja ide spac 00:00, pracując wciąż mam później domowe obowiązki i chęć jakiegoś relaksu, wiec 8h snu max do 08:30 jest OK!A dla mnie to jakis kosmos o 21 iść spać zawsze chodziłam późno szczególnie jak na drugi dzień nie musialam wstawać do pracy więc jak w ciazy chodze koło północy to uważam że wcześnie. Tylko że później śpię do 9:00-10:00 oj pewnie zmieni się tryb życia jak już będę miała dziecko a Wy dziewczyny które chodzicie spać o 21 to pewnie wcześnie wstajecie? ja z kolei jestem w szoku jak widzę że ktoś pisze o 6 rano. Dla mnie to niewykonalne
I staniki jakie kupić? Cyc urósł a nosilam 70F lub 70G mimo, że cycków ogromnych nie mam, ale po prostu szerokie mam te cyckiJa też się dołączam do pytania o bieliznę... Marzę o nie cisnących gatkach jakieś strony czy sprawdzone allegro?
Ja jeszcze nie kupowałam, wybieram tylko z szuflady te które nosiłam jak byłam większaCześć Dziewczyny, u nas dziś 15+3, ostatni tydzień siedziałam w domu i chodziłam głównie w legginsach, w weekend trzeba było wyjść w końcu do ludzi i spodnie już cisną, musiałam odpinać guzik, a jak zjadłam obiad to już w ogóle muszę się zaopatrzyć w jakąś bieliznę ciążową, gdzie kupujecie?
Ja kupilam po prostu większe i wysokie z delikatnym zakończeniem i nic mnie nie ciśnieCześć Dziewczyny, u nas dziś 15+3, ostatni tydzień siedziałam w domu i chodziłam głównie w legginsach, w weekend trzeba było wyjść w końcu do ludzi i spodnie już cisną, musiałam odpinać guzik, a jak zjadłam obiad to już w ogóle muszę się zaopatrzyć w jakąś bieliznę ciążową, gdzie kupujecie?