reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
ja nie zauważyłam jakiś zmian. Brałam chyba tak do 16 tyg. Jakoś. Ale fakt ze później przeszły mdłości ale to tez ten czas był już wiec nie wiem. Po odstawieniu wszystko ok było. Chociaż się bałam.
A wiadomon od czego plamienia?ja tez cos tam mialam jednodniowego i lekarka kazala brac do konca 16 tyg progresteron,ale na szybkim usg w szpitalu nie widziano skad to plamienie,moze od sexu

@kika1kika czeka w kolejce z iluzjonistą 😉 w tych książkach jest jeszcze moja nadzieja 😂 Podobał mi się Hashtag i W kręgach władzy- póki co 1 tom przeczytałam i dwa czekają 😉
Dobrze, że mój mąż nie ma pojęcia ile mam nieprzeczytanych książek 😂
Do Mroza podeszłam z dystansem, sama w tych dwóch tomach - Nieodnaleziona/Nieodgadniona kilka nieścisłości wylapalam
Coś pisałam i mi uciekło, beznadzienie to działa na telefonie 🙄

Ja zaczęłam pobierać próbkę z zaleceń mamy ginekolog 🤪
Wychodzę pod prysznic itd...
I jak ostatnio miałam bakterie tak teraz nic
Mi koleżanka na poczatku ciąży poradziła jak pobierać mocz i póki co faktycznie nic nie wychodzi niepokojącego 🙂 i robię tak : przed pobraniem trzeba podmyć się pod prysznicem i że tak powiem oddać trochę pierwszego moczu i pobrać tylko ten "dalszy" :)

reklama
Do góry