reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Oooooo dokładnie o coś takiego mi chodzi, lepiej tego nie mogłaś zobrazować 😁 zobaczymy co mi we wtorek powie na wizycie, mam nadzieję,że z szyjka wszystko ok, bo ostatnio mówił,że bóle są ok ale szyjkę sprawdzał 6 tygodni temu..
Właśnie też się boje, że coś z szyjką i też we wtorek zamierzam zapytać ;) chociaż te bóle mam od początku co jakiś czas i z szyjką nic się nie działo do tej pory, więc może to normalne i wynika z tego, że coś tam się rozciąga w środku ;)
Bo czuję się czasem jakbym na rowerze za długo jeździła ;)

reklama
Właśnie też się boje, że coś z szyjką i też we wtorek zamierzam zapytać ;) chociaż te bóle mam od początku co jakiś czas i z szyjką nic się nie działo do tej pory, więc może to normalne i wynika z tego, że coś tam się rozciąga w środku ;)
Bo czuję się czasem jakbym na rowerze za długo jeździła ;)
No dokładnie, w punkt... Może to pozostałości po poprzednim porodzie 🤔 co prawda kilka lat minęło ale tak jak wspominałaś coś podobnego czasem czułam przy owulacji albo miesiączce

My już po wizycie ♥ pierwsze co udało się zobaczyć przy USG dowcipnym to ptaszka 😂 także będziemy mieć chłopczyka ♥
Maluch rośnie jak na drożdżach, według OM 14+5, według dzisiejszego USG 15+3 i 123 g ♥
Jedyne co mnie niepokoi to dalej wysokie tętno bo 170. Ale Pan dr mówił, że w tym tygodniu dalej jest w normie. Zobacz załącznik 1191740
O cuuudny Dzidziolek ❤❤❤! Ciesze sie ze rosnie i juz tyle wazy. SUPER ze znasz płeć, Synuś ❤🥰😍!

Mnie kiedyś te wszystkie bóle brzucha w ciąży wykończą. Nigdy nie pamiętam, czy w poprzednich też tak było.
Człowiek to chyba jednak całą ciążę będzie się martwił 🤷 zawsze jakiś powód się znajdzie - tak to już z nami kobitkami jest 😊 ale wiecie co... Fajnie,że tu jesteście - wtedy tak jakoś lżej,że nie jest się samemu 😊

Kochane melduje się po prenatalnym przed którym z nerwów o mało zawału nie dostałam 😁 zdrowiutki Chłopczyk 🤍 tatuś przeszczęśliwy, przyszła siostra liczyła na siostrę,ale mówi,że jakoś poradzi sobie z rozczarowaniem 😂 kamień z serca 🤍 teraz wizyta u mojego gina 27go
Mega super, cieszę się że Synuś ❤ i że WSZYSTKO jest dobrze 😍👍

ja bardzo się bałam kupować coś ale po prenatalnych i wynikach kupiłam zestaw grzechotek który podobał mi się już dużo dużo wcześniej kiedyś :) teraz schowlam do szafy i czekam na styczeń bo wtedy mam zamiar zacząć kompletować wszystko. Aleee ... już tutaj jedna dziewczyna pisała ze serio nie ma co przesadzać. Jak ma być dobrze to będzie a jak nie to nie. Często nie mamy na to wpływu. Trzeba wizualizować sobie ze będzie ok
Pewnie ze tak 😍 tak trzymaj
Ja na kupowałam trochę ubranek dla dziewczynki w sumie wiecej i trochę neutralnych po czym moja sąsiadka która się dowiedziała o ciąży oznajmiła mi że ma dla mnie 7 worów ogromnych ubranek dla dziewczynki, na chłopca mam na strychu milion pudel więc to by było na tyle Moj szał ciał właśnie się zakończył 🤪😂😂😂 bo szkoda mi kupowac jak będę mieć i takie i takie, a wszystkie inne rzeczy mam 🤔 jedynie kosmetyki w styczniu zakupie eh no chociaż trochę przyjemności mialam hehe

Mi wgl nie sprawdzaja, i też ją poprosze, bo od wczoraj mam dziwne drzenia wibracje w pochwie, niech lepiej sprawdzi 🤔
Kurde niewiem co z tymi lekarzami, mój też mi nie sprawdził na ostatniej wizycie i trochę się wkurzyłam i zestresowalam bo powinni sprawdzać co wizytę, wiem że mogłam zapytać ale wtedy mialam ciężki dzień i później na to wpadlam 🤔 widzę, że nie tylko Moj tak do tego podchodzi

Kurde niewiem co z tymi lekarzami, mój też mi nie sprawdził na ostatniej wizycie i trochę się wkurzyłam i zestresowalam bo powinni sprawdzać co wizytę, wiem że mogłam zapytać ale wtedy mialam ciężki dzień i później na to wpadlam 🤔 widzę, że nie tylko Moj tak do tego podchodzi
Ja miałam skracająca się szyjkę w poprzedniej ciąży, ale mój ginekolog stwierdził, że będziemy się martwić o długośc szyjki od 20 t.c. a na razie wszystko jest w porządku

reklama
Do góry