reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Oooooo dokładnie o coś takiego mi chodzi, lepiej tego nie mogłaś zobrazować 😁 zobaczymy co mi we wtorek powie na wizycie, mam nadzieję,że z szyjka wszystko ok, bo ostatnio mówił,że bóle są ok ale szyjkę sprawdzał 6 tygodni temu..
Właśnie też się boje, że coś z szyjką i też we wtorek zamierzam zapytać ;) chociaż te bóle mam od początku co jakiś czas i z szyjką nic się nie działo do tej pory, więc może to normalne i wynika z tego, że coś tam się rozciąga w środku ;)
Bo czuję się czasem jakbym na rowerze za długo jeździła ;)

reklama
Właśnie też się boje, że coś z szyjką i też we wtorek zamierzam zapytać ;) chociaż te bóle mam od początku co jakiś czas i z szyjką nic się nie działo do tej pory, więc może to normalne i wynika z tego, że coś tam się rozciąga w środku ;)
Bo czuję się czasem jakbym na rowerze za długo jeździła ;)
No dokładnie, w punkt... Może to pozostałości po poprzednim porodzie 🤔 co prawda kilka lat minęło ale tak jak wspominałaś coś podobnego czasem czułam przy owulacji albo miesiączce

My już po wizycie ♥ pierwsze co udało się zobaczyć przy USG dowcipnym to ptaszka 😂 także będziemy mieć chłopczyka ♥
Maluch rośnie jak na drożdżach, według OM 14+5, według dzisiejszego USG 15+3 i 123 g ♥
Jedyne co mnie niepokoi to dalej wysokie tętno bo 170. Ale Pan dr mówił, że w tym tygodniu dalej jest w normie. Zobacz załącznik 1191740
O cuuudny Dzidziolek ❤❤❤! Ciesze sie ze rosnie i juz tyle wazy. SUPER ze znasz płeć, Synuś ❤🥰😍!

Mnie kiedyś te wszystkie bóle brzucha w ciąży wykończą. Nigdy nie pamiętam, czy w poprzednich też tak było.
Człowiek to chyba jednak całą ciążę będzie się martwił 🤷 zawsze jakiś powód się znajdzie - tak to już z nami kobitkami jest 😊 ale wiecie co... Fajnie,że tu jesteście - wtedy tak jakoś lżej,że nie jest się samemu 😊

Kochane melduje się po prenatalnym przed którym z nerwów o mało zawału nie dostałam 😁 zdrowiutki Chłopczyk 🤍 tatuś przeszczęśliwy, przyszła siostra liczyła na siostrę,ale mówi,że jakoś poradzi sobie z rozczarowaniem 😂 kamień z serca 🤍 teraz wizyta u mojego gina 27go
Mega super, cieszę się że Synuś ❤ i że WSZYSTKO jest dobrze 😍👍

ja bardzo się bałam kupować coś ale po prenatalnych i wynikach kupiłam zestaw grzechotek który podobał mi się już dużo dużo wcześniej kiedyś :) teraz schowlam do szafy i czekam na styczeń bo wtedy mam zamiar zacząć kompletować wszystko. Aleee ... już tutaj jedna dziewczyna pisała ze serio nie ma co przesadzać. Jak ma być dobrze to będzie a jak nie to nie. Często nie mamy na to wpływu. Trzeba wizualizować sobie ze będzie ok
Pewnie ze tak 😍 tak trzymaj
Ja na kupowałam trochę ubranek dla dziewczynki w sumie wiecej i trochę neutralnych po czym moja sąsiadka która się dowiedziała o ciąży oznajmiła mi że ma dla mnie 7 worów ogromnych ubranek dla dziewczynki, na chłopca mam na strychu milion pudel więc to by było na tyle Moj szał ciał właśnie się zakończył 🤪😂😂😂 bo szkoda mi kupowac jak będę mieć i takie i takie, a wszystkie inne rzeczy mam 🤔 jedynie kosmetyki w styczniu zakupie eh no chociaż trochę przyjemności mialam hehe

Mi wgl nie sprawdzaja, i też ją poprosze, bo od wczoraj mam dziwne drzenia wibracje w pochwie, niech lepiej sprawdzi 🤔
Kurde niewiem co z tymi lekarzami, mój też mi nie sprawdził na ostatniej wizycie i trochę się wkurzyłam i zestresowalam bo powinni sprawdzać co wizytę, wiem że mogłam zapytać ale wtedy mialam ciężki dzień i później na to wpadlam 🤔 widzę, że nie tylko Moj tak do tego podchodzi

Kurde niewiem co z tymi lekarzami, mój też mi nie sprawdził na ostatniej wizycie i trochę się wkurzyłam i zestresowalam bo powinni sprawdzać co wizytę, wiem że mogłam zapytać ale wtedy mialam ciężki dzień i później na to wpadlam 🤔 widzę, że nie tylko Moj tak do tego podchodzi
Ja miałam skracająca się szyjkę w poprzedniej ciąży, ale mój ginekolog stwierdził, że będziemy się martwić o długośc szyjki od 20 t.c. a na razie wszystko jest w porządku

reklama
Do góry