Czarna 36
Fanka BB :)
Do jutra jeszcze caly dzieńCzesc, jutro tez mam Pappa a pod wieczor prenatalne. Tez sie boje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do jutra jeszcze caly dzieńCzesc, jutro tez mam Pappa a pod wieczor prenatalne. Tez sie boje.
Ja też mam 158 i to prawda, że każdy kg widać. Też trochę się obawiam jak to z wagą i z ciałem będzie, bo zawsze miałam problem z tym problem (raczej w głowie). Nigdy nie miałam nadwagi, najwięcej ważyłam 53kg i wyglądałam okropnie. Teraz przez problemy z żołądkiem, miałam dietę i po skończeniu ważyłam 39kg. Udało mi się dojść do wagi 42,5kg i stanęła. Wiem, że mało ale czułam się dobrzeJakoś tak mam podobnie... przed 1 ciąża schudłam do ślubu i czułam sie idealnie ze swoją sylwetka. I potem w ciazy jak lekko mi zaczął brzuszek odstawać to dumnie sie z nim obnosiłam i eksponowałam i sie cieszyłam. Po ciazy zostały mi jakies 3kg wzgledem tej wagi do ślubu. Przy moim wzroście 158cm to czuć... nie udało mi sie tego zrzucić, brzuszek miałam z lekkim tłuszczykiem (No i został mi rozstep mięśnia, wiec brzuch wywala jak sie zapominam i nie trzymam sylwetki) i teraz jak mi zaczyna wychodzić ciazowy to sie z tym kryje i maskuje ciuchami... cieszę sie bardzo z ciazy, ale przeraża mnie to co znowu sie stanie z ciałem... ale raczej nie planuje więcej dzieci niż 2, wiec po tej ciazy planuje sie ostro wziąć za siebie!
PokaPowiem Wam, ze po dzisiejszej sesji brzuszkowej zaczęłam szukac zdjęć brzuszka w kolejnych tygodniach ciąży, patrzac na 14-15t. jest OK, porównywalnie z moim ❤14+1!
DziekiDo jutra jeszcze caly dzieńProponuje zahac sie czyms. Ja np ide do rodxicow potem spacer.....pozniej jakis film. Bedzie dobrze,jest dobrze. Trzymaj sie i daj jutro znac.
FantastycznieFajnie, że mężczyźni działają!! Bidula, że zatoki męczą, wiem co to znaczy, bo to jedyna chorobsko, ktora potrafiła mnie dopaść nawet w czerwcu po żaglach! Chodzenie po schodach to jakis kosmos dla mnie był
! Leż i pachnij, a chlopaki niech walcza o Twoja uwagę
!
Tak Mama jest od wtorku dogadza mi, pyszne zupy, dziś ciasto drożdzowe, spedzamy razem czas, wspaniale mi z nią, bo M.nie ma (dzis tesciowa wróciła do szpitala, rozwalila szwy po operacji ).
Tak, we wtorek mam USG przed czwartkowa wizytą, lekarka chce pomiary ginekologiczne, a ja się cieszę że zobaczę Dzidzię ❤!
A Ty kiedy teraz wizytujesz?
Lans w Sopocie jest obowiązkowySzok ,bardzo mily lekarz...
Ja mieszkam w Trojmiescie i skoczylismy kiedys ze znajomymi do Sopotu,no normalnie rewia mody,cud malina,ale kolezanka powiedziala to samo co ty
Yessss! Ide w ten image, mam bezowe kalosze i 1. niebieski, 2.różowyJa
Jak pada to kalosze i szlafrok![]()
Mocno trzymam kciuki i czekam na wiadomości o Dzidzi ❤, to juz jutro! Zlecialo!kochana bedzie dobrze....musi bycTrzymam za ciebie mocno kciuki. Ja mam jutro Usg i test Pappa i stres ogromny. Wszystkiego naj dla Ciebie
![]()
Kurcze czuję się jakbym żyła w innej Polsce, poważnie. Ale to może dlatego że nie zwracam uwagi za bardzo na ludzi....czasami ktoś znajomy mnie mija a ja nie widzę. Oczywiście zauważam osoby które wyróżniają się urodą czy stylem albo takie jakby wyciągnięte ze stronki "faszyn from raszyn" ale nie wpływa to na moje samopoczucie i moją samoocenę.Lans w Sopocie jest obowiązkowy, ja mam juz za długo to samo bikini, dziwię się ze mnie na polskie plażę wpuszczaja, po ciąży się nie wbije
!
A Na serio to zgadzam się Polacy to loża szyderców, do biedry idą wymalowane, ostanio laska w staniku sporrowym, żeby opalony brzudzek było widac, a ja w dresie i no make up.