reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A skad wiesz o szyjce?masz jakies objawy?wspolczuje choroby i stresu:(
cytologia dała wynik, że stan zapalny, teraz czekam na posiew żeby sprawdzić co ten stan wywołuje. Zero objawów. 🤷🏻‍♀️
Wszysko sie wyprostuje👍, zdrówka🙂 a prenatalne będą wzorowe, zobaczysz Dzidzię ❤
dziękuję za wsparcie! To prawda, nie mogę się doczekać! 🥰
Nie myśl o tym. Dzidzia jest już na tyle duża, że Twoja choroba jej nie zaszkodzi, a stresowanie się i owszem. Dbaj o siebie, odpoczywaj, weź L4 chociaż na kilka dni.
Mam taką nadzieję! Dzięki za miłe słowa!
kuruj sie kochana i badz dobrej mysli. Ja tez przed prenatalnymi. Taki mamy czas przeziebieniowo chorobowy. Ja tez sie boje zeby nie zachorowac. Codziennie na noc kanapelkę z czosnem profilaktycznie łykam i do przodu😊
hehe ja to też zabezpieczona jestem przed wampirami, żaden nie podejdzie 😜

Dziewczyny jestem na kupnie poduszki dla kobiet w ciąży/do karmienia. Miałam już zamawiać, i teraz mam dylemat.. 🤔🤔

Zerknijcie proszę i powiedzcie którą byście wybrały - może któraś z Was korzysta z takiej ☺☺

1. WERSJA 1

2. WERSJA 2
co do poduszek koleżanki polecają mi z firmy motherhood, bo niby w porównaniu do no name ma bardzo fajne wypełnienie, które „nie zbija się” w czasie użytkowania.

Dzwonili mi ze szpitala ze wszystkie wyniki pięknie wyszły wiec to szybkie tętno może akurat tak się trafiło i poobserwujemy w kolejnych tygodniach.

Poduszki sama obserwuje i nie mam pojęcia która brać ale to chyba dopiero około 20 tyg kupię. Teraz jeszcze nie mam brzucha.
Bardzo się cieszę. Ja jutro jadę z tym tętnem do mojej gin.. Zobaczymy...

Bardzo się cieszę. Ja jutro jadę z tym tętnem do mojej gin.. Zobaczymy...
Kciuki! Przejrzałam już różne fora oczywiście 😊 i często takie wysokie wychodzi w pierwszym trymestrze. Lekarze chyba nawet na to nie reagują póki nie przekroczy 200. Moja tylko chciała się upewnić czy tarczyca ok.

reklama
Kciuki! Przejrzałam już różne fora oczywiście 😊 i często takie wysokie wychodzi w pierwszym trymestrze. Lekarze chyba nawet na to nie reagują póki nie przekroczy 200. Moja tylko chciała się upewnić czy tarczyca ok.
No ja robiłam badania i znowu spadło do 1.930 więc tarczyca też ok.. No cóż czekam do jutra.. I zobaczymy

Do góry