reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dla Córci ❤ tak Wiktoria, prababci, od zawsze tak planuje nazwać Córeczkę ❤❤🥰! A Ty jak tam już jest ustalone😍😍?
mi się podobają nietypowe imiona 🙈🙈 syn ma na imię Mieszko, a teraz walczę z mężem żeby się przekonał do Jagny, ale coś mi to nie wychodzi 😳🙄🙈🙈🙈😂 w alternatywach jest jeszcze Zuzanna i Lilia 😊😊

Zazdroszczę aktywności💪💪💪, ja zakupy raz zrobię i stres, bo potem mam plamki bezowe, zatem stanie w kuchni to już w ogóle, dobrze ze na słodkie nie mam ochoty. 🙃
Pieknych imienin z Hasbendem 🌹
No powiem Ci, że ja tak stać za długo tez nie mogę, muszę sobie robić przerwy, wiec wszystko robię na raty 🙈🙈 do tego mój synek ćwiczy ostro chodzenie i cały czas do mnie przychodzi jak jestem w kuchni 😊😊😊 teraz też stał, smoczek już miał wyciągnięty i czekał aż mu dam resztę kremu, który został z ciasta 😂😂😂 i zaczyna mówić "mama" ❤❤❤🤗
Dziękuję, ale poza Hasbendem będzie cała familia, także sami to pewnie dopiero na wieczór poświętujemy 🙈🙈🙈😳😝😂

reklama
Do góry