Chichuni
Fanka BB :)
Super! Gdzie dokładnie?Jadę w wakacje na mazury.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Gdzie dokładnie?Jadę w wakacje na mazury.
Podlasie bez słońca ale cały dzień 26 stopni i zero deszczu [emoji7][emoji7][emoji16]na Mazurach słońce! Zapraszam [emoji16]
Nie wiem dokładnie.. Ale jak wróciliśmy z gór doszliśmy do wniosku że teraz bliżej z maluszkiem... Na pewno będziemy szukać domku nad jeziorem.. Spokój cisza zeby starsze też się nie nudziły.Super! Gdzie dokładnie?
mi się podobają nietypowe imiona syn ma na imię Mieszko, a teraz walczę z mężem żeby się przekonał do Jagny, ale coś mi to nie wychodzi w alternatywach jest jeszcze Zuzanna i Lilia ❤Dla Córci ❤ tak Wiktoria, prababci, od zawsze tak planuje nazwać Córeczkę ❤❤! A Ty jak tam już jest ustalone?
Chyba do żabki pójdę...Picollo raczej
Fajnie. Na Mazurach pięknie. Tylko komarów duzoNie wiem dokładnie.. Ale jak wróciliśmy z gór doszliśmy do wniosku że teraz bliżej z maluszkiem... Na pewno będziemy szukać domku nad jeziorem.. Spokój cisza zeby starsze też się nie nudziły.
Wiem.. Często jeździłam do mikołajek... Tzn do Gołębiewskiego... Ale teraz zobaczymy... Wolę domek dla nas i dla maluszka.. Z dala od hoteluFajnie. Na Mazurach pięknie. Tylko komarów duzo
No powiem Ci, że ja tak stać za długo tez nie mogę, muszę sobie robić przerwy, wiec wszystko robię na raty do tego mój synek ćwiczy ostro chodzenie i cały czas do mnie przychodzi jak jestem w kuchni teraz też stał, smoczek już miał wyciągnięty i czekał aż mu dam resztę kremu, który został z ciasta i zaczyna mówić "mama" ❤❤❤Zazdroszczę aktywności, ja zakupy raz zrobię i stres, bo potem mam plamki bezowe, zatem stanie w kuchni to już w ogóle, dobrze ze na słodkie nie mam ochoty.
Pieknych imienin z Hasbendem
W Malinowce jest pięknie, nad jeziorem, blisko las. Uwielbiam tam jezdzicWiem.. Często jeździłam do mikołajek... Tzn do Gołębiewskiego... Ale teraz zobaczymy... Wolę domek dla nas i dla maluszka.. Z dala od hotelu
ZapiszeW Malinowce jest pięknie, nad jeziorem, blisko las. Uwielbiam tam jezdzic