Czarna 36
Fanka BB :)
No jestem jestem czekam gdzie winko?Hahahaha masz rację odrazu noski by poczuly, że jakaś imprezka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jestem jestem czekam gdzie winko?Hahahaha masz rację odrazu noski by poczuly, że jakaś imprezka
Dla większego odmóżdżenia polecam bajkę ratatuj właśnie się zaczęła na puls 2 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mamuśki popcorn w łapki, zaczyna się ostatnia część Zmierzchu w tv [emoji1787] czas się odmóżdżyć [emoji1787]
ech nie bede pokazywać jaką pogodę mamy teraz.....no barowaWow metropolia ale jak tam też rajsko! Pięknie!!! Wspaniale widoki!!!!
A w Wawie teraz leje !
U mnie w rodzinie jeszcze nikt nie wie. Kompletnie. I w sumie nie spieszy się mi z tą informacją. Bliskie kolezanki wiedza i rodzina starego. ;PJa dzis powiedzialam mojej kumpeli na wasapie to byla bardzo szczesliwa noni tez bardzo zszokowana.przyszla do mnie szwagierka z synem,to tez sie czailam czailam i w koncu powiedzialam a ona ze tak cos myslala bo widziala w lazience krem na rozstepy dla ciezarnych haha glupia nie schowalam.bardzo sie cieszy i trzyma kciuki za dziewczynke.no to zostala mi tylko tesciowa i jeszcze dwie przyjaciolki i wszyscy najblizsi beda wiedziec.w pracy kolezankom chyba powiem po srodzie po usg.dzis szukalam doplerem serduszka bo sie naogladalam youtuba i 3 razy probowalam i na koniec powiedzialam ze nie odpuszcze,juz teraz slyszalam jak to ma wygladsc i mysle ze to to bylo to i jestem zadowolona i juz wiecej nie bede szukac,moze na pozniejszych etapach.
Jadę w wakacje na mazury.na Mazurach słońce! Zapraszam
Hej powiedz od kiedy zacczlas brać luteinę w ciąży? Pamiętam że pisałaś ale nie mogę odnaleźć i ile wynosił wtedy poziom progesteronu i ile było po.owu? Brałaś luteinę czy duphaston?Ja też się dzisiaj wybrałam na małe zakupy i stwierdziłam, że jadę rowerem... wszystko fajnie piękne, poza tym, że w drodze powrotnej zaczęło padać i to tak, że przyjechałam cała mokra... teraz piekę ciasto, jedno z dwóch na jutro, bo mam imieniny mojego męża no i muszę jeszcze wymyślić jakiś obiad na jutro także tego...pracowity dzień dziś