U mnie trzecia ciąża a tez nic nie wiem o takich pieluszkach.jeny ja myslalam ze sa tylko tetrowe i pampersy
reklama
M_P_90
Fanka BB :)
Ja też się nie mogę doczekać w poprzedniej ciąży nagrałam tyle filmów jak mi się dziecko w brzuchu rusza, że mogłabym z tego stworzyć pełnometrażowy film ale kiedy zaczął mi falować to nie pamiętamO tak pierwsze ruchy ......
Nie mogę się doczekać i już wsłuchuję się w siebie
Ciekawe kiedy się pojawią ... Ostatnio widoczne falowanie było już w 16 tc ciekawe czy teraz będzie prędzej
annika1801
zainteresowana
10 lat temu używałam wielorazowych u syna. Były fajne wkłady bambusowe a otulacze trzeba było jalościowo sprawdzać,bo część taka typowo chińska sztuczna w dotyku. Na wkłady uzywałam specjalnych bibułek na kupkę nie wiem czy nadal to funkcjonuje ale fajnie grubsze zostawało na bibułce i do kibelka a reszta do prania.
M_P_90
Dokładnie tak 🖐piąteczka! ❤ a masz już imię wybrane dla swojej gwiazdy?Piąteczka 🖐! ❤❤
Super, to Dziewczny❤❤ nam równo rosną !
M_P_90
w pierwszej ciąży chyba zaczęłam czuć pierwsze ruchy tak koło 16tc, ale tak jak mówię to takie bąbelki są na początku, a takie ruchy typowe to poczułam koło 20tc, wiem, bo to było chwilę przed moim ślubemniesamowite.....a kiedy to mniej wiecej się zaczyna?Ja teraz jestem 11tc 3 dzien to pewnie jeszcze kawałek
Kamiśka :)
Ja na temat pieluch wielorazowych nie wiem nic [emoji6] to kompletnie nie moja bajka więc się nie interesowałam. A co do ruchów to w pierwszej ciąży gdzieś w okolicach 18-20 tc. Czułam takie których nie można było pomylić , teraz nie mogę się doczekać tych delikatnych kopniaków [emoji3590][emoji3590] cudowne uczucie [emoji3590]
Ja dzisiaj przeszłam samą siebie spałam do 10:30 zjadłam śniadanie obejrzałam trochę tv i poszłam spac na kolejne 2 godziny [emoji23][emoji23][emoji23] także dzień na dobre zaczęłam o 15:30 [emoji1751][emoji1751][emoji23]
Ja dzisiaj przeszłam samą siebie spałam do 10:30 zjadłam śniadanie obejrzałam trochę tv i poszłam spac na kolejne 2 godziny [emoji23][emoji23][emoji23] także dzień na dobre zaczęłam o 15:30 [emoji1751][emoji1751][emoji23]
M_P_90
Ja też się dzisiaj wybrałam na małe zakupy i stwierdziłam, że jadę rowerem... wszystko fajnie piękne, poza tym, że w drodze powrotnej zaczęło padać i to tak, że przyjechałam cała mokra... teraz piekę ciasto, jedno z dwóch na jutro, bo mam imieniny mojego męża no i muszę jeszcze wymyślić jakiś obiad na jutro także tego...pracowity dzień dziśA ja poszłam na zakupy, umeczyłam się jak koń po westernie. No i na bieliźnie bezowa plamka i już stres. Trochę po lewej stronie brzuch czuję. Leżę i w nosie mam obiad i gotowanie. Myślę o L4, bo za duzo mam na głowie.
Mąż ledwo chodzi stęka na te lumbago, nie wiem jak mamy funkcjonować, bo nie jest w stanie w niczym mi pomóc.
Jego matka 84 lata obsesyjnie dążyła do endoprotezy kolana, jest po operacji w Konstancinie i sracila kontakt z rzeczywistością, gada głupoty przez telefon.
Zatem taka sobota.
P
pożegnanie
Gość
Jak masz dyskopatie to nie wstydzisz się, bo zdrowie ważniejsze, z babciowym tez bym poszla, ja kuplam hiszpański w 2013 za 299 PLN, wiec babcie maja takie w kratke, a mój jest czarny, mogę go pchać, a nie ciągnąć, bo ma opcje 2 lub 4 koła.A ja dzisiaj poza zmęczeniem i głodem to jakbym w ciąży nie była. W sumie już od dłuższego czasu tak głównie jest.
Taką kompozycję zrobiłam na florystyce dziś. Debiut totalny Zobacz załącznik 1180931
A jaki masz wózek? Nie obawiasz się opinii że babciny? Może głupie pytanie ale sama się trochę obawiam
Wstyd to kraść, a nie chodzic po zakupy z ułatwieniem .
P
pożegnanie
Gość
Dla Córci ❤ tak Wiktoria, prababci, od zawsze tak planuje nazwać Córeczkę ❤❤! A Ty jak tam już jest ustalone?Dokładnie tak 🖐piąteczka! ❤ a masz już imię wybrane dla swojej gwiazdy?
reklama
P
pożegnanie
Gość
W tygodniu forum az gorące, ledwo nadażasz (pracując) tyle wpisów, a w weekend cichutkoooo .