reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja dzis sama se zrobilam bo szlam zbadać tsh i wyszlo nabłonki płaskie liczne i bakterie d.liczne COKOLWIEK to znaczy 🤷‍♀️ obstawiam.ze pewnie infekcja ale o dziwo nie czuje nic, a wiem jak u.mniebwyglada zapalnie bo mialam je wiele razy i to dramat jest
..
Ja w ciąży z córką też miałam często liczne bakterie... A teraz oby nic nie było

Jestem! Moja kruszynka to już nie taka kruszynka 🙈🙈😂😍 ma prawie 7cm :) wszystko dobrze, Pani doktor powiedziała, że po USG nie widzi niczego niepokojącego, więc test PAAPA sobie darowałam tak jak w pierwszej ciąży :) No i według Pani doktor to dziewczynka!!! 😍😍😍 wygląda na to, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne! 😁😊😊😊🤗 jestem przeszczęśliwa, bo dziecko zdrowe, wszystko prawidłowo, bardzo aktywny maluch, widzieliśmy rączki, nóżki, główkę, dosłownie całego maleńkiego człowieczka 😍😍😍 cudowne uczucie! 😊😊😊 aha i oficjalnie u mnie dzisiaj 13+1 i termin na 30.03 :) ale zostaje w kwietniówkach, bo 2 dni w tą, czy w tą to żadna różnica ;)
Super, gratulacje! I gratuluję przeczucia, mam nadzieję że i mnie nie zawiedzie 😜😍😍

Jestem! Moja kruszynka to już nie taka kruszynka 🙈🙈😂😍 ma prawie 7cm :) wszystko dobrze, Pani doktor powiedziała, że po USG nie widzi niczego niepokojącego, więc test PAAPA sobie darowałam tak jak w pierwszej ciąży :) No i według Pani doktor to dziewczynka!!! 😍😍😍 wygląda na to, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne! 😁😊😊😊🤗 jestem przeszczęśliwa, bo dziecko zdrowe, wszystko prawidłowo, bardzo aktywny maluch, widzieliśmy rączki, nóżki, główkę, dosłownie całego maleńkiego człowieczka 😍😍😍 cudowne uczucie! 😊😊😊 aha i oficjalnie u mnie dzisiaj 13+1 i termin na 30.03 :) ale zostaje w kwietniówkach, bo 2 dni w tą, czy w tą to żadna różnica ;)
Aaaaa cudowne wieści! ❤️🤩 widzę idziemy łeb w łeb z tymi terminami 😂 iii też dziewczynka 👧, gratulacje! ❤️

Podzielam, którego dnia miałam taki sklep z fotelikami i widziałam jak ludzie przymierzają do samochodu i powiedziałam sonie, że tak samo musimy z Mężem zrobić!!! 👍
Wydaje mi się ze wybor fotelika to tez zalezy od zasobu portfela nie każdego jest stac wybrać się do sklepu i wydać na fotelik tysiące, bo nie oszukujmy się ze dobry fotelik tyle kosztuje około tysiąca zl w zwyż. Kupowałam 2lata temu fotelik 4letniemu synowi i zainwestowaliśmy w porządny ale tez i drogi fotelik, czego niestety o jego pierwszym nosidelku do samochodu powiedziec nie mogę bo nie bylo nas najprościej w świecie w tamtym momencie stac na takie wydatki 🤷‍♀️

reklama
Wiesz zdarzaja mi się takie bole raz na kilka dni :) ale wtedy mialam je wieczorem i szlam spac poprostu a teraz musialy zacząć sie w południe :p pewnie masz racje. Mysle ze jutro będzie lepiej :)
Jak bedziesz sie tak skupiac na brzuchu będzie Cie jeszcze bardziej bolał.Wiesz psychika/wiem po sobie/ Na pewno jest ok🤪A jutro jak masz mozliwosc dzwoń do lekarza/położnej uspokoisz, sie jeszcze bardziej;)

Do góry