Olka2729
Fanka BB :)
No drogie,ale dziewczyny tu piszą ze niekoniecznie fajne wiec chyba se odpuszczeJeny to pewnie drogie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No drogie,ale dziewczyny tu piszą ze niekoniecznie fajne wiec chyba se odpuszczeJeny to pewnie drogie jest
bardzo dziękuję z synem ta Pani doktor się nie pomyliła to tutaj myślę, że też już ta córa zostanieGratulacje [emoji173]
Ja dzis sama se zrobilam bo szlam zbadać tsh i wyszlo nabłonki płaskie liczne i bakterie d.liczne COKOLWIEK to znaczy obstawiam.ze pewnie infekcja ale o dziwo nie czuje nic, a wiem jak u.mniebwyglada zapalnie bo mialam je wiele razy i to dramat jestJa zawsze mam mocz w badaniach do zrobienia...
Ja w ciąży z córką też miałam często liczne bakterie... A teraz oby nic nie byłoJa dzis sama se zrobilam bo szlam zbadać tsh i wyszlo nabłonki płaskie liczne i bakterie d.liczne COKOLWIEK to znaczy obstawiam.ze pewnie infekcja ale o dziwo nie czuje nic, a wiem jak u.mniebwyglada zapalnie bo mialam je wiele razy i to dramat jest
..
Super, gratulacje! I gratuluję przeczucia, mam nadzieję że i mnie nie zawiedzieJestem! Moja kruszynka to już nie taka kruszynka ma prawie 7cm wszystko dobrze, Pani doktor powiedziała, że po USG nie widzi niczego niepokojącego, więc test PAAPA sobie darowałam tak jak w pierwszej ciąży No i według Pani doktor to dziewczynka!!! wygląda na to, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne! jestem przeszczęśliwa, bo dziecko zdrowe, wszystko prawidłowo, bardzo aktywny maluch, widzieliśmy rączki, nóżki, główkę, dosłownie całego maleńkiego człowieczka cudowne uczucie! aha i oficjalnie u mnie dzisiaj 13+1 i termin na 30.03 ale zostaje w kwietniówkach, bo 2 dni w tą, czy w tą to żadna różnica
Aaaaa cudowne wieści! widzę idziemy łeb w łeb z tymi terminami iii też dziewczynka , gratulacje!Jestem! Moja kruszynka to już nie taka kruszynka ma prawie 7cm wszystko dobrze, Pani doktor powiedziała, że po USG nie widzi niczego niepokojącego, więc test PAAPA sobie darowałam tak jak w pierwszej ciąży No i według Pani doktor to dziewczynka!!! wygląda na to, że moje przeczucia były jak najbardziej słuszne! jestem przeszczęśliwa, bo dziecko zdrowe, wszystko prawidłowo, bardzo aktywny maluch, widzieliśmy rączki, nóżki, główkę, dosłownie całego maleńkiego człowieczka cudowne uczucie! aha i oficjalnie u mnie dzisiaj 13+1 i termin na 30.03 ale zostaje w kwietniówkach, bo 2 dni w tą, czy w tą to żadna różnica
Wydaje mi się ze wybor fotelika to tez zalezy od zasobu portfela nie każdego jest stac wybrać się do sklepu i wydać na fotelik tysiące, bo nie oszukujmy się ze dobry fotelik tyle kosztuje około tysiąca zl w zwyż. Kupowałam 2lata temu fotelik 4letniemu synowi i zainwestowaliśmy w porządny ale tez i drogi fotelik, czego niestety o jego pierwszym nosidelku do samochodu powiedziec nie mogę bo nie bylo nas najprościej w świecie w tamtym momencie stac na takie wydatkiPodzielam, którego dnia miałam taki sklep z fotelikami i widziałam jak ludzie przymierzają do samochodu i powiedziałam sonie, że tak samo musimy z Mężem zrobić!!!
Jak bedziesz sie tak skupiac na brzuchu będzie Cie jeszcze bardziej bolał.Wiesz psychika/wiem po sobie/ Na pewno jest okA jutro jak masz mozliwosc dzwoń do lekarza/położnej uspokoisz, sie jeszcze bardziejWiesz zdarzaja mi się takie bole raz na kilka dni ale wtedy mialam je wieczorem i szlam spac poprostu a teraz musialy zacząć sie w południe pewnie masz racje. Mysle ze jutro będzie lepiej