Ja mam straszną ochotę... A mi nie wolno nigdy nie myślałam że aż tak będę za tym tęsknićDziewczyny a tak z innej beczki. Macie ochotę na sex w ciąży?
reklama
M
me185149
Gość
Czesc Mamusie
czuje też figle dziecka w brzuszku 17+6
w dodatku wczoraj mnie nastraszył
tak się martwiłam że majtki mokre i mokre i zmiana co chwilę ich (nie toleruje wkładek :/ ) i czułam jak coś ze mnie leci i już zmartwienie czy to wody sacza się :/ zadzwoniłam do lekarza i mnie uświadomił że prawdopodobnie dzidziuś bawi się zbyt blisko pęcherza i popuszczam. Kazał poruszać brzuszkiem trochę i jak nie przejdzie to na SOR. I wiecie co?;p przeszło jak ręką odjął
Pytanie z innej z beczki czy któraś z was zastanawiała się nad kurtka ciążowa na zimę? W moim mieście jest deficyt sklepów ciążowych i rozglądam się na necie i znajduje kurtki 250zl
nawet już skłonna jestem kupić brzydka kurtkę ale ciut tańsza jak to tylko tak na prawdę max do kwietnia.
Pytanie z innej z beczki czy któraś z was zastanawiała się nad kurtka ciążowa na zimę? W moim mieście jest deficyt sklepów ciążowych i rozglądam się na necie i znajduje kurtki 250zl
Zależy od szpitala. Ja akurat rodziłam dwa razy sn.Przy cesarce niewoli aby ktoś przebywał...chyba![]()
Ja tylko z ranaDziewczyny a tak z innej beczki. Macie ochotę na sex w ciąży?
gosia1991
Fanka BB :)
Niby na stronie ich szpitala pisze że osoba towarzysząca nie może być na trakcie porodowym.Ma prawo być z Tobą do końca. Ja sobie inaczej nie wyobrażam, Mąż zawsze jest dla mnie dużym wsparciem.
Załączniki
Magdalenams
Nie kupię kurtki specjalnie dla ciężarnych. Mam luzniejsze a najwyżej na wiosnę nie będę się dopinacCzesc Mamusieczuje też figle dziecka w brzuszku 17+6
w dodatku wczoraj mnie nastraszył
tak się martwiłam że majtki mokre i mokre i zmiana co chwilę ich (nie toleruje wkładek :/ ) i czułam jak coś ze mnie leci i już zmartwienie czy to wody sacza się :/ zadzwoniłam do lekarza i mnie uświadomił że prawdopodobnie dzidziuś bawi się zbyt blisko pęcherza i popuszczam. Kazał poruszać brzuszkiem trochę i jak nie przejdzie to na SOR. I wiecie co?;p przeszło jak ręką odjął
Pytanie z innej z beczki czy któraś z was zastanawiała się nad kurtka ciążowa na zimę? W moim mieście jest deficyt sklepów ciążowych i rozglądam się na necie i znajduje kurtki 250zlnawet już skłonna jestem kupić brzydka kurtkę ale ciut tańsza jak to tylko tak na prawdę max do kwietnia.
@Rudbekia23 ochotę mam standardową. Nic się pod tym względem nie zmieniło.
gosia1991
Ja mam (z resztą zawsze mam haha ) i pytałan lekarza o seks i mówił że jest wszystko dobrze i mamy szalećDziewczyny a tak z innej beczki. Macie ochotę na sex w ciąży?
Ze mną Mąż był przy każdym porodzie do końca. Potem nas we trójkę zostawiali samych na te 2 godziny kangurowania.Niby na stronie ich szpitala pisze że osoba towarzysząca nie może być na trakcie porodowym.
reklama
Magdalenams
Zerknij do wątku wyprawkowego. Ja nie mam ale dziewczyny się tam wypowiadaly.dziewczyny, a któraś z Was ma łóżeczka dostawki do swojego łóżka? polecacie coś?