Ja mam straszną ochotę... A mi nie wolno nigdy nie myślałam że aż tak będę za tym tęsknićDziewczyny a tak z innej beczki. Macie ochotę na sex w ciąży?
reklama
M
me185149
Gość
Czesc Mamusie czuje też figle dziecka w brzuszku 17+6 w dodatku wczoraj mnie nastraszył tak się martwiłam że majtki mokre i mokre i zmiana co chwilę ich (nie toleruje wkładek :/ ) i czułam jak coś ze mnie leci i już zmartwienie czy to wody sacza się :/ zadzwoniłam do lekarza i mnie uświadomił że prawdopodobnie dzidziuś bawi się zbyt blisko pęcherza i popuszczam. Kazał poruszać brzuszkiem trochę i jak nie przejdzie to na SOR. I wiecie co?;p przeszło jak ręką odjął
Pytanie z innej z beczki czy któraś z was zastanawiała się nad kurtka ciążowa na zimę? W moim mieście jest deficyt sklepów ciążowych i rozglądam się na necie i znajduje kurtki 250zl nawet już skłonna jestem kupić brzydka kurtkę ale ciut tańsza jak to tylko tak na prawdę max do kwietnia.
Pytanie z innej z beczki czy któraś z was zastanawiała się nad kurtka ciążowa na zimę? W moim mieście jest deficyt sklepów ciążowych i rozglądam się na necie i znajduje kurtki 250zl nawet już skłonna jestem kupić brzydka kurtkę ale ciut tańsza jak to tylko tak na prawdę max do kwietnia.
Zależy od szpitala. Ja akurat rodziłam dwa razy sn.Przy cesarce niewoli aby ktoś przebywał...chyba
Ja tylko z ranaDziewczyny a tak z innej beczki. Macie ochotę na sex w ciąży?
gosia1991
Fanka BB :)
Niby na stronie ich szpitala pisze że osoba towarzysząca nie może być na trakcie porodowym.Ma prawo być z Tobą do końca. Ja sobie inaczej nie wyobrażam, Mąż zawsze jest dla mnie dużym wsparciem.
Załączniki
Magdalenams
Nie kupię kurtki specjalnie dla ciężarnych. Mam luzniejsze a najwyżej na wiosnę nie będę się dopinac teraz w swoją parke jesienną bez problemu się mieszcze i jeszcze trochę ja ponosze.Czesc Mamusie czuje też figle dziecka w brzuszku 17+6 w dodatku wczoraj mnie nastraszył tak się martwiłam że majtki mokre i mokre i zmiana co chwilę ich (nie toleruje wkładek :/ ) i czułam jak coś ze mnie leci i już zmartwienie czy to wody sacza się :/ zadzwoniłam do lekarza i mnie uświadomił że prawdopodobnie dzidziuś bawi się zbyt blisko pęcherza i popuszczam. Kazał poruszać brzuszkiem trochę i jak nie przejdzie to na SOR. I wiecie co?;p przeszło jak ręką odjął
@Rudbekia23 ochotę mam standardową. Nic się pod tym względem nie zmieniło.
gosia1991
Ja mam (z resztą zawsze mam haha ) i pytałan lekarza o seks i mówił że jest wszystko dobrze i mamy szalećDziewczyny a tak z innej beczki. Macie ochotę na sex w ciąży?
Ze mną Mąż był przy każdym porodzie do końca. Potem nas we trójkę zostawiali samych na te 2 godziny kangurowania.Niby na stronie ich szpitala pisze że osoba towarzysząca nie może być na trakcie porodowym.
reklama
Magdalenams
Zerknij do wątku wyprawkowego. Ja nie mam ale dziewczyny się tam wypowiadaly.dziewczyny, a któraś z Was ma łóżeczka dostawki do swojego łóżka? polecacie coś?