reklama
Biedronka84
Fanka BB :)
Ja mam połówkowe dopiero 3 grudnia, to jeszcze szmat czasu...ale za to w miedzy czasie dwie wizyty, wiec jakoś doczekam.
A co do Świąt na wyjeździe to ja bardzo polecam! Chociaż my wolimy inne klimaty, dwa razy na boze narodzenie byliśmy na kanarach i było absolutnie bosko! Na pewno to jeszcze kiedyś powtórzymy.
Ja też połówkowe gdzieś w grudniu. 19 listopada mam wizytę u gibka i dostanę skierowanie na prenatalne.Jestem w ogóle bez mocy , córa chora i ząbkuje i na dodatek sprzedała mi wirusa. Jak dojdę wreszcie do siebie to mam nadzieję, że będę się częściej udzielać .
Blondie
Czwmu wczesniej? Opowiedz cos o sobie.witam serdecznie mój termin na 17.04 ale pewnie bedzie duzo wczesniej(oby nie zadużo) pozdrawiam wszystkie przyszłe kwietniowe mamusie
Olciakkk
Jejku. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Trzymaj się Luśka [emoji11]Hej mnie dalej boli brzuch jadę dzisiaj do mojej Pani ginekolog na 21.00 martwię się co tam się dzieje
Kalinova
No 20 tygodnia jeszcze chyba nie mamy tutaj :-) ale i tak te tygodnie nam lecą. Ja mam termin na 29.03, a połówkowe 16.11. Wizytę u ginka mam 03.11 ale już głowa przemyśla czy wszystko dobrze, bo to miesiąc już będzie od ostatniej wizyty.
Magdalenams
Trzymam kciuki żeby było ok. Daj znac po wizycie.Hej mnie dalej boli brzuch jadę dzisiaj do mojej Pani ginekolog na 21.00 martwię się co tam się dzieje
witam serdecznie[emoji4] mój termin na 17.04 ale pewnie bedzie duzo wczesniej(oby nie zadużo) pozdrawiam wszystkie przyszłe kwietniowe mamusie
Hej [emoji4] a dlaczego dużo wcześniej ? Oby nie tak dużo [emoji4]
Luśka- dawaj znać co u Ciebie jak już będziesz po wizycie. Tak w ogóle to jakoś mocne masz te bóle czy delikatne?
Mnie dziś też cały dzień pobolewa brzuch, nie za mocno ale jednak. Głownie w okolicy prawego jajnika. Leżę od kilku godzin i odpoczywam. Nic nie dzwigalam, nie przemęczalam się. Nie wiem od czego to.. czyżby macica się powiększała i to dlatego?
Magdalenams
Ja mam polowkowe w ostatnim tygodniu listopada czyli bez wizyty z usg będę prawie dwa miesiące... u Ciebie już bliziutko więc minie szybko zanim się obejrzysz.No 20 tygodnia jeszcze chyba nie mamy tutaj :-) ale i tak te tygodnie nam lecą. Ja mam termin na 29.03, a połówkowe 16.11. Wizytę u ginka mam 03.11 ale już głowa przemyśla czy wszystko dobrze, bo to miesiąc już będzie od ostatniej wizyty.
reklama
gosia1991
Hej dziewczyny wy połowkowe badania robicie u swojego lekarza czy gdzie ? Ja jak bylam w zielonej górze na prenatalnym badaniu(ze skoerowaniem) to powiedział że mam wyniki bardzo dobre i jak chce drugie badanie (powiedział ze nie musze robić) to już w innym gabinecie bo wypadam z grupy ryzyka.