reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

witam serdecznie:) mój termin na 17.04 ale pewnie bedzie duzo wczesniej(oby nie zadużo) pozdrawiam wszystkie przyszłe kwietniowe mamusie:):)

reklama
Ja mam połówkowe dopiero 3 grudnia, to jeszcze szmat czasu...ale za to w miedzy czasie dwie wizyty, wiec jakoś doczekam.

A co do Świąt na wyjeździe to ja bardzo polecam! Chociaż my wolimy inne klimaty, dwa razy na boze narodzenie byliśmy na kanarach i było absolutnie bosko! Na pewno to jeszcze kiedyś powtórzymy.

Ja też połówkowe gdzieś w grudniu. 19 listopada mam wizytę u gibka i dostanę skierowanie na prenatalne.Jestem w ogóle bez mocy , córa chora i ząbkuje i na dodatek sprzedała mi wirusa. Jak dojdę wreszcie do siebie to mam nadzieję, że będę się częściej udzielać .

No 20 tygodnia jeszcze chyba nie mamy tutaj :-) ale i tak te tygodnie nam lecą. Ja mam termin na 29.03, a połówkowe 16.11. Wizytę u ginka mam 03.11 ale już głowa przemyśla czy wszystko dobrze, bo to miesiąc już będzie od ostatniej wizyty.

witam serdecznie[emoji4] mój termin na 17.04 ale pewnie bedzie duzo wczesniej(oby nie zadużo) pozdrawiam wszystkie przyszłe kwietniowe mamusie:):)

Hej [emoji4] a dlaczego dużo wcześniej ? Oby nie tak dużo [emoji4]

Luśka- dawaj znać co u Ciebie jak już będziesz po wizycie. Tak w ogóle to jakoś mocne masz te bóle czy delikatne?

Mnie dziś też cały dzień pobolewa brzuch, nie za mocno ale jednak. Głownie w okolicy prawego jajnika. Leżę od kilku godzin i odpoczywam. Nic nie dzwigalam, nie przemęczalam się. Nie wiem od czego to.. czyżby macica się powiększała i to dlatego?

No 20 tygodnia jeszcze chyba nie mamy tutaj :-) ale i tak te tygodnie nam lecą. Ja mam termin na 29.03, a połówkowe 16.11. Wizytę u ginka mam 03.11 ale już głowa przemyśla czy wszystko dobrze, bo to miesiąc już będzie od ostatniej wizyty.
Ja mam polowkowe w ostatnim tygodniu listopada czyli bez wizyty z usg będę prawie dwa miesiące... u Ciebie już bliziutko więc minie szybko zanim się obejrzysz. :)

reklama
Hej dziewczyny:) wy połowkowe badania robicie u swojego lekarza czy gdzie ? Ja jak bylam w zielonej górze na prenatalnym badaniu(ze skoerowaniem) to powiedział że mam wyniki bardzo dobre i jak chce drugie badanie (powiedział ze nie musze robić) to już w innym gabinecie bo wypadam z grupy ryzyka.

Do góry