To oni są dla nas nie my dla nich. A niestety robi się z nich święte krowy i jest coraz większa masakra. W ogóle się nie liczą z pacjentami, czasami aż się nóż w kieszeni otwiera. Jak mogą nie wiedzieć czym szczepią? No nie wierzę.No jak pytałam, jaką mają szczepionkę na mmr to same nie wiedziały. I stwierdziły, że innej chcieć nie mogę. Bo jest taka i koniec... Ogólnie tam się o coś zapytać to masakra...
Teraz znalazłam pediatrę, która wszystko tłumaczy, daje wybór i odpowiada na pytania. Także myślę, że więcej takich sytuacji nie będzie
reklama
Alcarin
Fanka BB :)
Dokładnie tak samo uważam. Wkurza mnie to... Dopiero dzisiaj spokojniej spalam..To oni są dla nas nie my dla nich. A niestety robi się z nich święte krowy i jest coraz większa masakra. W ogóle się nie liczą z pacjentami, czasami aż się nóż w kieszeni otwiera. Jak mogą nie wiedzieć czym szczepią? No nie wierzę.
Ale zazdroszczę, że został Ci tylko tydzień! Ja idę 30.11 i to będzie u mnie 21+1, więc późno, ale tak w sumie chciałam, żeby już wszystko na pewno było ładnie widoczne.Prenatalne chyba tez miałam pierwsza bodajże. Akurat mam ten plus ze w tej klinice jest dostępny najlepszy sprzęt w Polsce i podobno 19 tydzień to jest idealnie na połówkowe. Ja się nie znam sam mi zaproponował taki termin
+za to bardzo Wam nie zazdroszczę nocnego wstawania. Ja zawsze miałam pęcherz ze stali i na razie się to nie zmieniło, jak idę spać o 23 to mogę na luzie wstać o 10-11 dopiero i iść do łazienki.
Wiola1985
Wow...zazdroszcze pęcherzaAle zazdroszczę, że został Ci tylko tydzień! Ja idę 30.11 i to będzie u mnie 21+1, więc późno, ale tak w sumie chciałam, żeby już wszystko na pewno było ładnie widoczne.
+za to bardzo Wam nie zazdroszczę nocnego wstawania. Ja zawsze miałam pęcherz ze stali i na razie się to nie zmieniło, jak idę spać o 23 to mogę na luzie wstać o 10-11 dopiero i iść do łazienki.
Joannaa24
Ja po porodzie miałam pęcherz ze stali, ale to pewnie dlatego, że syn całą wodę z moim pokarmem wyciągał. [emoji16] Na szczęście póki co nie jest źle, od 22 do 7 wytrzymam!Ale zazdroszczę, że został Ci tylko tydzień! Ja idę 30.11 i to będzie u mnie 21+1, więc późno, ale tak w sumie chciałam, żeby już wszystko na pewno było ładnie widoczne.
MartynaXI
Hej, ruchy czuje zawsze po jedzeniu pozycja wtedy nie ma znaczenia. Ale rzeczywiście jak spokojnie leżę i np czytam książkę to też czuje zauważyłam że Młody chyba dobrze słyszy co się dzieje. Ostatnio byłam obok policji i wyruszal radiowóz na sygnale to walił jak szalony po brzuszkuRobię dokładnie to samo, wiec widzę ze nie jestem sama a ruchy czujesz jak leżysz na boku ? Ja najmocniej jak właśnie leżę na płasko na plecach i głównie najmocniej wieczorem późnym jak idę spać i rano jak się budzę
Ja polowkowe mam dopiero 22 listopada wtedy bedzie 20+6
kitty89
Eh u mnie tak samo muszę w nocy wstawać przynajmniej dwa razy a jak nie pójdę od razu to wszystko mnie boli.U mnie nie ma opcji, pierwsza pobudka koło 2 druga koło 6. A spróbuje się nie wysikac i przetrzymać to macica wariuje i zaczyna twardniec. Masakra :/
Ale fajnie już zaczynany polowkowe my idziemy chyba z tygodniami tak samo ale ja mam dopiero polowkowe 23.11 - moja gin twierdzi że czym później tym lepiej widać, a już teraz jak byłam to zrobiła takie mini badanie wszystkich narządów i twierdzi że wszystko jest książkowe
U mnie dzisiaj dzien ogarniania pranie, prasowanie bo jutro jedziemy na Wszystkich Świętych do rodziców no i trzeba ogarnąć wszystko przed wyjazdem. Miłego dnia
Niektóre z Was już są po 20 tyg [emoji16] Wow! Jak ten czas zasuwa [emoji4] u mnie dopiero 17 tydzień.
Dziś zrobiłam morfologię i mocz bo za tydzień mam wizytę. Stwierdziłam też, że zrobię amylazę, bo czasami podczas jedzenia kłuje mnie pod żebrami z lewej strony, mam nadzieję, że to nie trzustka. Dziś popołudniu lub wieczorem powinnam mieć wyniki internetowe więc mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze i się uspokoję [emoji846]
Ostatnio wpadłyśmy z teściową na pomysł żeby na święta Bożego Narodzenia wyjechać w góry i rozglądam się za jakimiś noclegami. Najchętniej widziałoby nam się nocowanie w jakiejś chatce z kominkiem [emoji846]
Może macie jakieś sprawdzone i niedrogie miejsca ?
Dziś zrobiłam morfologię i mocz bo za tydzień mam wizytę. Stwierdziłam też, że zrobię amylazę, bo czasami podczas jedzenia kłuje mnie pod żebrami z lewej strony, mam nadzieję, że to nie trzustka. Dziś popołudniu lub wieczorem powinnam mieć wyniki internetowe więc mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze i się uspokoję [emoji846]
Ostatnio wpadłyśmy z teściową na pomysł żeby na święta Bożego Narodzenia wyjechać w góry i rozglądam się za jakimiś noclegami. Najchętniej widziałoby nam się nocowanie w jakiejś chatce z kominkiem [emoji846]
Może macie jakieś sprawdzone i niedrogie miejsca ?
reklama
Blondie
U mnie identykoU mnie nie ma opcji, pierwsza pobudka koło 2 druga koło 6. A spróbuje się nie wysikac i przetrzymać to macica wariuje i zaczyna twardniec. Masakra :/