reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

No to milego odpoczynku zycze[emoji5]
Ja nie mam z kim zostawic coreczki jie mam zadnego wolnegi czasu dla siebie. Zero.
Tzn moge zostawic corke u tesciow ale po tym co ostatnio odwalili to powiedzialam ze nawet na 5 minut z nią nie zostana

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
My naszczescie mamy teściową która jest super ,nie pracuje wiec to jest plus, co prawda 160 km od nas ale to nie problem , synek bardzo lubi zostawać z dziadkami, moja mama pracuje i jakoś synek hmm jak to powiedzieć woli drugą babcię. Ja mem ekstra teściową.
Az tak bardzo zaszła Ci teściowa za skórę?

reklama
Hej! Szykuje się i lecę na wizytę. Pewnie tam posiedzę ze 3 godziny jak zwykle ale poproszę o kciuki [emoji5]

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Trzymamy bardzo mocno !!![emoji6]

dziękuję bardzo [emoji6] same plusy, znam to parę godzin wolnego a jak cieszy [emoji1] ja dzisiaj sprzątam ,mam mega moc hahha

Ojej jak ja bym chciala poczuc taka mega moc[emoji5] u mnie dzis wyjatkowa moc-poszlam z corka wyjatkowo na dwor. Teraz ona spi i ja zaraz sie klade. I tyle z mocy...

Ja dzis zaczelam 12 tydz. Ostatnio nawet moja gin powiedziala ze zaraz 12 tydz to moglabym sie cieszyc ale z moim wywiadem lepiej zaczekac...[emoji52] ale i tak sie ciesze

Ja już 13tc zaczęłam i dalej nie mam mocy [emoji23] Miałam tyyyyle planów na dzisiaj, a udało mi się umyć naczynia "na raty", bo co chwile mi się słabo robiło [emoji58] I teraz leeeeżę [emoji23]

ckai43r886icswaj.png

My naszczescie mamy teściową która jest super ,nie pracuje wiec to jest plus, co prawda 160 km od nas ale to nie problem , synek bardzo lubi zostawać z dziadkami, moja mama pracuje i jakoś synek hmm jak to powiedzieć woli drugą babcię. Ja mem ekstra teściową.
Az tak bardzo zaszła Ci teściowa za skórę?

Tak ogolnie tez mam ekstra tesciow. Naprawde sa ok. Ale po prostu wkurzylam sie na nich.
Nocowali u nas. Poszlismy spac po 11 a ja wstalam o 9. Oni sie rano zebrali nawet nie slyszalam kiedy i pojechali do ciotki ktora mieszka w tej samej wsi co my. Od razu wiedzialam ze cos nie gra. Ok.poludnia patrze w okno jada. Pomyslalam sobie ze fajnie bo corka sie ucieszy. Uwielbia babcie. Zjechali na pobocze i nawet sie nie zatrzymujac pojechali do domu.
Jezeli by o mnie chodzilo to pol biedy ale naobiecywali coreczce ze jak ona rano wstanie to oni beda i babcia sie bedzie bawila z nia.
Maz potem napisal esa do tesciowej a te z pretensja napisala-ze ile mozna czekac az ja wstane. Ze doroslemu czlowiekowi potrzeba 10 godzin snu.

To wcale nie wazne ze bylam w poczatku nieciekawie zapowiadajacej sie ciazy. A co tam... nie odzywali sie.do nas dwa tyg az bez zapowiedzi (po raz 100) do nas przyjechali.

Po tej sytuacji powiedzialam mezowi ze jak tak w konia corke zrobili to nawet na 5 minut z nia sami nie zostana.

Super ,że macie siłę i chęci do sprzątania. Ja co dzień kładę się z myślą ile to nie zdziałam rano. Kończy się na mrzonkach , bo żeby w domu było mało wiele ogarnięte i obiad ugotowany muszę się zmuszać :/ W poprzednich ciążach czułam się super całą ciąże ,zero senności ,zmiennych nastrojów widocznie muszę teraz przejść przez to wszystko żeby mieć porównanie:) a może w końcu doczekam córeczki i stąd całkiem inna ciąża..... nie ukrywam że bardzo bym chciała ,ale staram się nie nakręcać bo w poprzednich dwóch też marzyłam o małej modnisi a mam dwoje przystojniaków ;) Dziś mam usg ponoć dobry lekarz może coś już podejrzeć ;) Pozdrowienia Dziewuszki

Ja pisze z przystanku...niedobrze mi mega...bo mam czarną koszulkę i w plecy mi grzeje. Jeszcze 10 min do busa...nie wiem czy przeżyje masakra...ja wychodziłam to w kurtce i szaliku a teraz wytrzymać w tshircie nie mogę... zachciało mi się czarnego :( jedyny pozytyw jest taki ze zrobiłam to badanie grupy krwi i po drodze przechodząc obok ciuchlandu upolowalam 3 ciuszki dla bobaska... akurat była promocja ''wszystko za 1 zł'' więc mi się udało fajnie[emoji14]a potem w pepco kocyk kupiłam :) dużo ciuszkow w pepco kupiłam ale raczej nic neutralnego tam nie było więc musiałam odpuścić...fotki łupów wrzucę jak już będę na kompie...a co do pepco-śliczne legginsy i kurteczki dla małych dziewczynek tam widziałam...Ale to już tak bardziej dla mamus które mają ciutke podrosniete dzieciaki :)

reklama
Szał kupowania :) Jeśli mogę coś zasugerować nie kupuj za dużo jednego rozmiaru. Niewiele 56 (powiedzmy 6 sztuk) a więcej 62, 68. I pamiętaj o tym że gdy będziesz już ubierać te większe rozmiary będzie lato.
Jak ja bym już chciała znać płeć :)

Do góry