reklama
Ninka86
Fanka BB :)
Ja miałam gdzieś w 8 tygodniu ciąży i lekarz mnie zbadał ale zadał właśnie pytanie czy odbyłam niedawno temu stosunek bo to mogłoby być od tego więc myślę że to możliwe... mnie akurat brzuch nie bolał więc lepiej idź na IP albo zadzwoń do lekarza i poproś o wizytę już dziś. Tak dla świętego spokoju żebyś się nie zamartwiała.
To chyba wina figi [emoji6] póki co brzuch przestaje bolec, wyliczyłam sobie ze powinnam dostać miesiączkę wiec może przez to ,byłam w toalecie wiec papier można powiedzieć że czysty ,parę niteczek brązowych, póki co leze, mąż ma później przyjechać wiec jak się pogorszy to pojedziemy, dzięki dziewczyny [emoji9]
edyta1990
Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temu oby bylo dobrze.
jooo_asia
Będzie na pewno :* Ja już coraz bliżej wtorku, nie mogę się doczekać!!Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temu oby bylo dobrze.
Ninka86
Trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze... wiem że trudno jest się nie stresować ale może spróbuj się do czasu wizyty czymś zająć. Daj znać jak już wrócisz...Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temu oby bylo dobrze.
jooo_asia
A jak Wam noc minęła? Ja tej nocy upociłam się jak świnia często tak miałam przed okresem, achhh te hormony I ogólnie to lepiej śpię, nad ranem raz dwa usypiam i mogłabym spać i spać i spać [emoji3] Wcześniej to było nie do pomyślenia [emoji33]
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Hej, ja mam dziś wizytę. Bardzo się stresuje. Ostatnia byla miesiąc temu oby bylo dobrze.
trzymamy kciuki <3 o ktorej wchodzisz ? ja wizyte mialam co prawda 14.09 ale ostatnie usg 25.08 wiec tez sie troche cykam jakie zmiany tam pozachodzily ;* ale musi byc dobrze
reklama
Ninka86
Ja też mam we wtorek wizytę z usg a później za kolejny tydzień prenatalne... już się nie mogę doczekaćBędzie na pewno :* Ja już coraz bliżej wtorku, nie mogę się doczekać!!