reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

:) staram się jak mogę dziś odpoczywać jakoś mi nie wychodzi.
Melisy nie mama ale zaraz zrobię herbatka miętowa i wskoczę do łóżeczka, dziś pójdę wcześniej spać
....choć chciałam posiedzieć dziś z wami i popisać ... ale nie mam dziś siły.

reklama
:) staram się jak mogę dziś odpoczywać jakoś mi nie wychodzi.
Melisy nie mama ale zaraz zrobię herbatka miętowa i wskoczę do łóżeczka, dziś pójdę wcześniej spać
....choć chciałam posiedzieć dziś z wami i popisać ... ale nie mam dziś siły.
Co ja bym dala za to zeby wczesniej dzis pojsc spac[emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

kasza <3 kocham wszyskie kasze :)) czy z warzywami czy jako dodatek do obiadu czy z sosem czy jak za dzieciaka - z rozpuszczonym masłem i smietana mniaaaam :D ziemniaki u mnie jesli juz to tylko mlode w calosci albo pieczone :p gotowane stare ziemniaki albo tluczone odpadaja..a kasze moglabym jesc na okraglo :D o chyba zaraz zrobie sobie slodki deser w postaci kaszy manny z konfitura z czarnej porzeczki mmmm
A ja ostatnio dostałam napadu i zrobilam budyn!!! :D

Chciałam nadrobić jak zwykle ale dziś nie dam rady :(
Ale zobaczyłam nowe zdjęcia :D , piękne !!! Ale nam te maleństwa rosną :)

Dziewczyny od wczoraj czuję się fatalnie budzę się w nocy co godzina i ciężko mi się oddycha
Dziś cały dzień serducho mi szybko biło i jakoś ciężko mi się oddychało jakoś tak dziwnie nigdy tak nie miałam, jakieś ataki paniki ale nie paniki bo niczego się nie boje, może to ciśnienie ?!
Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem więc nie wiem jak to jest :/
Polepsza mi się na świeżym powietrzu jak głęboko oddycham
Miałyście coś takiego ?
Chyba ciąża w wieku 37 ....bardziej doskwiera :(
A może masz problemy z tarczyca??? Albo z serduchem. Lepiej sprawdzić u lekarza...

reklama
Do góry